• Sale
product-image

Scaun auto Britax-Römer ADVANSAFIX i-Size 9-36 kg, Moonlight Blue

Bazat pe premiile câștigate de Advansafix IV R, Advansafix i-Size înainteaza cu un pas către siguranță. Faptul ca a fost aprobat în noua norma de omologare i-Size (R129) și, prin urmare, a fost testat la criterii și mai stricte, Advansafix i-Size de asemenea oferă și o siguranță mult mai bună, deoarece acum putem purta centura în 5 puncte până la 21 kg, iar XP-Pad-ul pentru copiii mai mari atunci când renuțăm la ea.

ART: 2000033493

Producator:  Britax-Roemer
Tara de origine: Germania
7 850 MDL 8 550 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Bazat pe premiile câștigate de Advansafix IV R, Advansafix i-Size înainteaza cu un pas către siguranță. Faptul ca a fost aprobat în noua norma de omologare i-Size (R129) și, prin urmare, a fost testat la criterii și mai stricte, Advansafix i-Size de asemenea oferă și o siguranță mult mai bună, deoarece acum putem purta centura în 5 puncte până la 21 kg, iar XP-Pad-ul pentru copiii mai mari atunci când renuțăm la ea.

Siguranța maximă, in fiecare zi!

Siguranța copilului dumneavoastră este unul dintre cele mai importante criterii pentru noi. De aceea, Advansafix i-Size a fost dezvoltat și aprobat noilor standarde de omologare i-Size (R129), și este echipat cu sisteme avansate de siguranță precum XP-PAD, Secure-Guard și SICT (protecție la impact lateral) toate oferind cea mai bună protecție în cazul oricărui accident. Mai mult decât atât, copilul tău beneficiază de siguranța oferită de centura în 5 puncte pentru mai mult timp, astfel încât scaunul auto a fost conceput să poată fi folosit cu aceasta prindere până la 21 kg.

DETALII PRODUS: 

EasyRecline:
EasyRecline este potrivit pentru toate vârstele și vă permite să reglați scaunul în trei poziții confortabile. Chiar și cu copilul tău în scaun și fără a fi nevoie să reajustați Top Tether - absolut convenabil atât pentru copil cât și pentru parinți.

Sistemul ISOFIX Pivot Link patentat Britax Römer
În cazul unui impact, sistemul patentat ISOFIX Pivot Link direcționează forța mai întâi în jos, în scaunul vehiculului și apoi înainte, mai ușor - reducând considerabil riscul rănirii capului și gâtului pentru copilul dumneavoastră.

Centura în 5 puncte
Noi credem că o centură în 5 puncte este cel mai sigur mod de a vă proteja copilul într-un scaun de mașini pentru că vă ține copilul în siguranță și strâns în interiorul scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie forțele impactului în 5 puncte, două la umeri, două la șolduri și una între picioare. Acest lucru vă ajută și vă protejați copilul de toate direcțiile de impact.

Pernuțe performante pentru piept
Noile noastre pernuțe pentru piept din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastră. Ele ajută la reducerea mișcării copilului în cazul unei coliziuni și adaugă un confort sporit centurii în 5 puncte. În plus, pot fi ușor îndepărtate pentru spălare, fără a demonta centura în 5 puncte.

SecureGuard
SecureGuard vă ajută și vă protejați zona delicată a abdomenului copilului prin adăugarea unui punct de contact suplimentar - al 4-lea punct de contact la centura de siguranță cu 3 puncte. Prin menținerea centurii de siguranță în poziție optimă peste oasele pelvine ale copilului. SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în caz de coliziune frontală cu pâna la 35% * și, în același timp, permite copilului libertatea de mișcare în timpul călătoriei.

* Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani

Protecție avansată la impact lateral - SICT
SICT-ul oferă o protecție superioară copilului dumneavoastră în eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce forțele de impact prin minimizarea distanței dintre mașina și scaunul auto și se deformează pentru a absorbi energia înainte de a ajunge la copil. Pentru a beneficia de protecție, reglați pur și simplu SICT-ul pe partea laterală a scaunului de mașini cel mai aproape de ușă.

Tetiera în forma de V
Conceput special pentru a controla mișcarea capului copilului dvs., tetiera în forma de V asigură o protecție optimă în cazul unei coliziuni laterale, oferind în același timp confortul maxim. În plus, tetiera și hamul pot fi ușor reglate pentru a se potrivi înălțimii copilului.

Top Tether
Datorită punctelor sale duble de ancorare, V-Tether oferă o stabilitate și o siguranță mai mare pentru copilul dumneavoastra decât un scaun cu legături de susținere convenționale. V-Tether-ul previne rotirea scaunului și reduce mișcarea în față a copilului în caz de coliziune. În plus, modelul său unic de cusături este conceput pentru a rupe progresiv într-un mod controlat, absorbind forța impactului frontal.

Husa detașabilă
Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum. Băuturile se pot vărsa și copiii pot avea rău de mașină. De aceea am conceput o husă de scaun lavabilă în mașina de spălat, care poate fi ușor detașată fără a scoate centura în 5 puncte, astfel încât să puteți curăța rapid și să vă continuați drumul.

FLIP & GROW
Când copilul dumneavoastră atinge o greutate între 15 kg și maximum 21 kg, trebuie să schimbați centura auto a scaunului din 5 puncte cu centura de siguranță a autoturismului în 3 puncte pentru a vă asigura copilul pe scaun. Datorită funcției FLIP & GROW, acest lucru este posibil acum în câțiva pași simpli. Pur și simplu reglați tetiera și depozitați centura în spătar pentru a nu se pierde. Apoi rotiți placa de reglare FLIP & GROW, astfel încât SecureGuard să se poziționeze deasupra și sunteți gata să plecați.

SPECIFICAȚII PRODUS:
 
 
 
FIȘA PRODUS:
ADVANSAFIX I-SIZE

Caracteristici:
Instalare în direcția sensului de mers : 76 - 150 cm
Dimensiuni (H x W x D) : 60 – 83 x 44 x 47 cm
Greutate 11 kg
15 luni - 12 ani - 76 - 150 cm

Video