product-image

Bazinet Babyzen Yoyo 0+ Culoare Grey

ART:

Producator:  Babyzen
Tara de origine: Franta
5 350 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

BABYZEN creează produse care pot fi transportate cu ușurință oriunde, simplificând viața părinților de pretutindeni, precum acest carucior cu landou detasabil. În 2012, după ani de cercetare și înregistrarea a cinci patente de inovație, BABYZEN lansează YOYO, primul cărucior evolutiv compact de pe piață. Este adoptat imediat de familiile urbane din marile orașe din întreaga lume, fiind un imens succes.

Pe cât este de cool ca design, pe atât este de ușor: YOYO poate fi manevrat cu o singura mana, se închide și se deschide rapid, poate fi purtat pe umar, este ușor de depozitat și poate fi urcat în avion ca bagaj de mână*.

În 2020, YOYO evoluează în YOYO² și devine mai atrăgător vizual, mai confortabil și mai practic. Are mâner din piele ecologică, suspensii independente pe toate cele 4 roți și rămâne în continuare cel mai compact cărucior de pe piață.

Compatibil cu YOYO + și YOYO² împreună cu adaptoarele incluse, landoul YOYO este coconul perfect pentru bebelușul tău de la naștere până la 6 luni!

Noul landou YOYO se poate atasa atat pe cadrul YOYO + , cat si pe cel YOYO2 printr-un singur click, se poate purta intr-o singura mana sau aseza pe podea.
Impreuna cu landoul, caruciorul YOYO ramane la fel de usor manevrabil si flexibil.

Este un adevarat cocon pentru copilul tau. Se aseaza pe cadru, oferindu-ti posibilitatea sa fii cat mai aproape de bebelus. Acesta este confortabil asezat pe o saltea dubla, care respira. Atat landoul propriu-zis, cat si canopiul au fost create pentru a permite aerului sa circule cat mai liber.

Ultra-ușor (doar 3 kg), super confortabil și portabil, LANDOUL YOYO vă permite să așezați copilul în poziție orizontală, cu fața către voi. Landoul suprem alături de căruciorul suprem… și e disponibil în toate cele 9 culori BABYZEN, ce chic!

Datorita faptului ca este extrem de usor, landoul poate fi purtat sau atasat pe cadru foarte simplu si fara a trezi copilul in caz ca acesta doarme cand tu vrei sa il scoti la plimbare.

Iar daca mergi intr-o vizita la prieteni sau rude, tot ce trebuie sa faci este sa ridici landoul de pe cadru printr-un singur click si sa il asezi unde il poti supraveghea indeaproape pe bebelus, in orice moment.

Mai mult, cadrul caruciorului poate fi inchis si purtat pe umar, iar landoul poate fi transportat in mana, ca un cos. Este modalitatea perfecta de a face tranzitia intre exterior si interior.

Caracteristici

• Extrem de usor: landoul cantareste doar 3 kg
• Ultra compact: se dezasambleaza in 2 parti pentru depozitare optima
• Saltea dubla de 4.5 cm, confortabila si care permite circulatia aerului
• Landou si canopi ventilate
• Landou cu structura semi-dura si protectie pentru picioare
• Buzunare interioare pentru depozitare
• Textile anti-UV (UPF 50+) si impermeabile.

Alege noul YOYO2 carucior cu landou de la Babyzen, ce este creat cu grija si respect de profesionisti!

Informații suplimentare

Babyzen: culoare cadru

Cadru alb, Cadru negru

Babyzen: culoare canopi

Air France, Aqua, Black, Ginger, Grey, Peppermint, Red, Taupe, Toffee