• Nou
product-image

Cana termica seria , Suavinex, Inox, 350 ml, Blue

ART: 305916

Producator:  Suavinex
Tara de origine: Spania
870 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Cana termica practica pentru pastrarea in principal a alimentelor solide, cum ar fi supe si mancaruri gatite. Interiorul termosului este realizat 100% din otel inoxidabil.

Termosul mentine temperatura pana la 6 ore. Recomandat pentru pastrarea atat a mancarurilor calde, cat si a celor reci. Termosul este perfect pentru plimbari sau calatorii.

Volum 350 ml.

Produsul nu contine BPA daunator.

Instructiuni de folosire:

  • Inainte de prima utilizare, spalati bine balonul termos cu apa si sapun diluat. Termosul trebuie spalat in mod similar dupa fiecare utilizare. Dupa spalarea termosului, uscati-l de preferinta rasturnandu-l astfel incat sa nu ramana apa inauntru.
  • Tineti termosul deschis fara capacul pus.
  • Nu spalati in masina de spalat vase.
  • Nu utilizati in cuptorul cu microunde.
  • Nu inghetati.
  • Utilizarea incorecta poate distruge produsul: detergenti, solventi si alte substante similare.
  • Nu depozitati intr-un loc umed sau la temperaturi ridicate.
  • Colorantii alimentari pot decolora unele parti ale produsului. Dupa fiecare utilizare, vasul termic trebuie clatit bine sub jet de apa.
  • Pentru a mentine eficient cald sau rece in termos, turnati apa calda sau rece in termos (in functie de daca intentionati sa puneti mancare calda sau rece mai tarziu) si apoi inchideti Acoperiti termosul si asteptati 5 minute. Apoi turnati apa si umpleti termosul cu alimentele pe care doriti sa le pastrati.

ATENTIE! Pentru siguranta si sanatatea copilului:

  • Utilizati intotdeauna sub supravegherea unui adult.
  • Verificati intotdeauna ca produsul sa nu fie deteriorat sau deteriorat inainte de utilizare.
  • Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de a va hrani copilul.
  • Nu umpleti vasul termic cu alimente pana la refuz.
  • Verificati intotdeauna daca capacul termosului este pozitionat si inchis corect.
  • Un termos conceput pentru depozitarea alimentelor lichide, cum ar fi supe, ciorbe si sosuri si pentru pastrarea alimentelor solide, cum ar fi mancaruri amestecate sau gatite, inclusiv cele preparate cu drojdie si carbogazoase.