product-image

Carucior rotativ 360 pentru nou nascut Cybex Eezy S Twist Plus 2 River Blue turquoise

ART: 520001949

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
10 200 MDL

Cantitatea

- +
Nu este în stoc

Caruciorul agil Eezy S Twist+2 usureaza viata parintilor oferind un plus de confort copiilor. Cu o singura mana, scaunul sport si suportul de picioare integrat, pot fi rotite 360°- din orientate catre parinte in orientate la sensul de mers si invers.

Scaun sport ce se poate roti 360°

Cu o singura mana scaunul sport poate fi rotit 360° simplu si repede impreuna cu suportul de picioare integrat, oferind copilului dumneavoastra posibilitatea de a alege pozitia orientata spre parinte sau pozitia orientata spre sensul de mers.

Sistem de calatorie 4-in-1

Un singur cadru, patru optiuni de calatorie. In plus fata de caruciorul standard, cadrul Eezy S Twist+2 este compatibil cu oricare dintre scoicile noastre premiate, landoul S si Cocoon S.

Pliere cu o singura mana

CU o singura mana, caruciorul Eezy S Twist+2 poate fi usor pliat intr-o pozitie verticala de sine statatoare, pentru stocare convenabila

Spatar ce se inclina complet

Aveti nevoie de o singura mana sa inclinati complet spatarul pana la o pozitie orizontala dreapta avand in acelasi timp cealalta mana libera pentru a va tine copilul aproape.

Roti All-Terrain cu suspensii pe fiecare roata

Calatoriti confortabil pe o varietate de suprafete cu ajutorul suspensiei pe toate cele 4 roti - mobilitate pentru dumneavoastra si somn neintrerupt pentru copilul dumneavoastra.

PACHETUL INCLUDE: Carucior si cos de cumparaturi.

ACCESORIILE DIN IMAGINI SUNT DE PREZENTARE SI SE ACHIZITIONEAZA SEPARAT!

Pentru a putea adauga o scoica pe cadrul caruciorului, aveti nevoie de adaptori, care se achizitioneaza separat.

  • Lungime/Latime/Inaltime: 805 x 450 x 1050 mm.
  • Greutate: 8.6 kg
  • Varsta: de la nastere pana la aproximativ 4 ani