product-image

Carucior sport Cybex EEZY S+ 2 River Blue turquoise

Cybex EEZY S+ 2 este un carucior usor si compact, ideal pentru plimbarile prin oras, prin locuri inguste si practic atunci cand este depozitat sau cand calatoriti.

ART:

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
7 950 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Cybex EEZY S+ 2 este un carucior usor si compact, ideal pentru plimbarile prin oras, prin locuri inguste si practic atunci cand este depozitat sau cand calatoriti.

Mereu pe fuga, caruciorul Eezy S 2 este un carucior pentru copii, compact, practic, ce poate fi folosit cu usurinta in oras. Pe langa scaunul sport, caruciorul este compatibil cu Landoul S sau una din scoicile CYBEX- un sistem 3-in-1 ce va permite sa va personalizati calatoria. Potrivit incepand cu copii nou nascuti, spatarul scaunului sport poate fi ajustat impreuna cu suportul de picioare pentru a obtine o pozitie de somn dreapta full lie-flat. Ambele operatiuni pot fi facute cu o singura mana. Eezy S 2 se pliaza cu o singura mana intr-o pozitie verticala de sine statatoare masurand 590 x 450 x 330 mm.

Sistem de calatorie 3-in-1

  • Un cadru de carucior, trei optiuni de calatorie. Pe langa scaunul sport, cadrul caruciorului este compatibil cu scoicile noastre multiplu premiate si cu landoul S.

Functia de inclinare cu o mana a spatarului pana la o pozitie complet dreapta

  • Funcția de înclinare a spatarului căruciorului cu o mână și suportul de picioare ajustabil permit o poziție complet culcată pentru a fi folosit încă din prima zi.

Pliere cu o singura mana intr-o pozitie verticala de sine statoare

  • Eezy S 2 poate fi pliat cu o singura mana intr-o pozitie verticala de sine statatoare pentru o stocare convenabila.

Protectie soare XXL

  • Protejati-va copilul de elementele naturii cu capotina XXL realizata din material cu protectie UPF50+.

Bara protectie copil si suport picioare integrate

  • Suportul de picioare integrat ajuta la o pozitie ergonomica si confortabila in carucior. De asemenea acesta poate fi ajustat cu o singura mana.

Suspensie pe toate rotile

  • Călătoriți cu confort excepțional și ușurință pe o varietate de suprafețe cu ajutorul suspensiei pe toate rotile - mobilitate pentru dumneavoastra si somn neintrerupt pentru copilul dumneavoastra.

*Pentru a putea adauga o scoica pe cadrul caruciorului, aveti nevoie de adaptori, care se achizitioneaza separat.