• Nou
product-image

Comodă cu sertare și masă pentru înfășat Gandylyan Max Alb

ART: C-MAX-ALB

Producator:  Gandylyan
Tara de origine: Russia
6 590 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Comoda Gandylyan Max este prevazuta cu 3 sertare incapatoare unde se vor putea depozita hainutele si accesoriile copiilor. Este confectionata din materiale de calitate, iar vopselele utilizate sunt non-toxice. Modulul de infasat poate fi demontat cu usurinta, astfel comoda pentru copii poate fi utilizata o perioada indelungata.

Este o comoda usor de montat si intretinut avand marginile rotunjite pentru siguranta copilului.

Sertarele sunt echipate cu ghidaje cu bile, astfel încât alunecă în liniște, ceea ce creează confort suplimentar atunci când îngrijești un copil. Partea interioară este realizată din PAL, iar pe șine există un limitator de extensie care nu va permite copilului să scoată din greșeală sertarele și să le arunce.

O masă de schimb pentru nou-născuți este un mobilier necesar pe care este convenabil atât pentru mamă cât și pentru copil pentru a face exerciții, să schimbe scutece și să efectueze alte proceduri de igienă fără a încărca din nou mama. Protejată de părțile laterale, este destul de spațioasă, poate fi extinsă cu ușurință și, dacă este necesar, masa poate fi pliată, iar apoi sertarul ocupă mai puțin spațiu.

Spațios, este convenabil să depozitați toate lucrurile bebelușului în ea – de la haine pentru copii la accesorii de schimb.

Material – PAL, fag masiv
Numărul de sertare 4
Modificarea dimensiunii mesei (LxL) 75×68 cm
Tabla de schimbare detașabilă cu bare de protecție
Numărul de roți 2
Dimensiunile comodei (HxAxL) 85x44x84 cm
Greutatea produsului fără ambalare 45 kg

compozitia
stil
proprietati