• Sale
product-image

KIDFIX i-SIZE Atlantic Green

Viața este ceea ce se întâmplă în timp ce sunteți ocupat cu planurile - mai ales cu copiii. În ciuda unei pregătiri bune, nu puteți ști niciodată când se va întâmpla un accident. De aceea este bine să aveți un scaun de mașină pe care să vă puteți baza - ca și noul Britax KIDFIX i-SIZE. Echipat cu o mulțime de caracteristici de siguranță, acesta va proteja copilul de întâmplări neașteptate.

ART: 2000035125

Producator:  Britax-Roemer
Tara de origine: Germania
6 100 MDL 7 450 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Viața este ceea ce se întâmplă în timp ce sunteți ocupat cu planurile - mai ales cu copiii. În ciuda unei pregătiri bune, nu puteți ști niciodată când se va întâmpla un accident. De aceea este bine să aveți un scaun de mașină pe care să vă puteți baza - ca și noul Britax KIDFIX i-SIZE. Echipat cu o mulțime de caracteristici de siguranță, acesta va proteja copilul de întâmplări neașteptate.Britax KIDFIX i-SIZE Group 2/3 

 
Noua generatie KIDFIX i-SIZE a fost dezvoltata în parteneriat cu principalii producatori de masini, pentru a oferi copilului tau siguranta maxima în calatorie. Este echipat cu tehnologiile dovedite de XP-PAD si SecureGuard pentru protectia la impact frontal, în timp ce noul design SICT va protejeaza copilul de coliziuni laterale. Gaurile de ventilatie a aerului amplasate cu atentie ajuta circulatia aerului pentru a va mentine copilul confortabil mai mult timp.

* Cel mai sigur KIDFIX pâna în prezent în timpul testelor interne, Britax Römer 2021
Protecție unică pentru gât și piept
În ciuda unei bune planificări și a unei conduceri atente, nu vă puteți pregăti niciodată pentru o coliziune. Pentru a proteja zona sensibilă a gâtului copilului în cazul unui impact frontal, Britax Römer a dezvoltat o protecție a pieptului de absorbție a șocurilor. Împiedică impactul bărbiei copilului asupra pieptului, absorbind până la 30% * din energie. O mișcare a capului în față este redusă și gâtul este protejat. În același timp, furnizează umplutura suplimentară în jurul marginilor centurii de siguranta. 

Zona de șezut optimizată ergonomic
Pentru a oferi un confort maxim, chiar și pentru copiii mai înalți, zona de șezut este cu aproximativ 20% mai mare decât modelele similare. Forma îmbunătățită și căptușeala extra-moale conferă o poziție confortabilă și ergonomică pe distanțe mari.

SecureGuard
SecureGuard vă ajută să vă protejați zona delicată a abdomenului copilului prin adăugarea unui punct de contact suplimentar - al patrulea punct de contact la centura de siguranță cu 3 puncte. Prin menținerea centurii de siguranță într-o poziție optimă asupra oaselor pelviene ale copilului, SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în caz de coliziune frontală cu pâna la 35% * și, în același timp, permite copilului libertatea de mișcare în timpul călătoriei. * Testele interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani.

Protecție avansată la impact lateral – SICT
SICT oferă o protecție superioară copilului dumneavoastră în eventualitatea unei coliziuni laterale. Reduce forțele de impact prin minimizarea distanței dintre mașină și scaunul auto și se deformează pentru a absorbi energia înainte de a ajunge la cel mic. Pentru a beneficia de protecție, reglați pur și simplu SICT pe partea laterală a scaunului de mașină cel mai aproape de ușă.

Tetiere ergonomice ușor de reglat
Tetiera noastră este concepută special pentru copiii mai mari, atunci când folosiți centura de siguranță în 3 puncte pentru a le asigura în scaunul auto. Se poate regla cu ușurință în poziția corectă, chiar deasupra umerilor copilului dvs., cu o singură mână - chiar dacă acesta stă pe scaun. În plus, tetiera este proiectată ergonomic pentru a susține capul copilului atunci când adorm.

Spătar ușor reglabil în formă de V
Conceput pentru a oferi un suport optim copiilor dvs. în creștere, spătarul în formă de V oferă mai mult spațiu pentru spate și umeri. În plus, spătarul se ajustează automat pentru a se potrivi cu unghiul scaunului vehiculului, oferind o poziție mai bună și o poziție confortabilă pentru copilul dumneavoastră.

Protecție scaunelor pentru copiii mari
Scaunul nostru va proteja copilul în trei moduri: carcasa scaunului oferă protecția de la cap până la șold pentru copilul dumneavoastră, mai ales în cazul unui impact lateral; ghidajele curelei superioare și inferioare asigură poziționarea corectă a centurii de siguranță; și tetiera captușită oferă siguranță și confort pentru capul și gâtul copilului.

Husa detașabilă
Lucrurile pot fi murdare în mașină-băuturile se pot vărsa iar copiii pot să se îmbolnăvească. De asta am conceput o husă ce se poate băga la mașina de spălat și se poate îndepărta cu ușurință, astfel încât sa puteți curăța rapid.