product-image

Kit complet pentru Inceputul Alaptarii Lolla&Lykke

Kitul de alăptare Lola&Lykke include esențialele noastre premiate pentru pompare și alăptare, menite să vă susțină în călătoria alăptării. Indiferent dacă pompați exclusiv sau ocazional, setul nostru de început pentru alăptare este conceput pentru a oferi eficiență, flexibilitate și confort.

ART: TN-CJ-BFSK

Producator: Lola&Lykke
Tara de origine:
6 850 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Kitul de alăptare Lola&Lykke include esențialele noastre premiate pentru pompare și alăptare, menite să vă susțină în călătoria alăptării. Indiferent dacă pompați exclusiv sau ocazional, setul nostru de început pentru alăptare este conceput pentru a oferi eficiență, flexibilitate și confort.

 • Votată ca cea mai bună pompă de sân a anului 2023Mamele au votat această puternică pompă de sân inteligentă ca fiind cea mai bună pompă electrică de trei ani consecutivi! Aspirația blândă, dar eficientă, este concepută să simuleze suptul bebelușului, optimizând fluxul de lapte. Ușor de asamblat, designul nostru intuitiv vă economisește timp, astfel încât să fiți mereu pregătită pentru exprimare.
 • Sunteți obosită să fiți legată de o priză și un fir? Această pompă electrică pentru sân portabilă este ideală pentru mamele aflate în mișcare ca dumneavoastră. Simplu încărcați pompa prin micro-USB pentru 2 ore de pompare fără fir.Confort personalizat cu ecran tactil inteligent

  Pompa noastră electrică pentru sân nu numai că extrage laptele, ci are și o memorie încorporată pentru a înregistra sesiunile de pompare, ideal pentru stabilirea unei rutine de pompare! Cu 6 moduri de stimulare și 9 niveluri de exprimare, puteți regla pompa folosind ecranul tactil inteligent pentru a vă oferi cel mai bun confort, fără a compromite performanța.

 • Mică, silențioasă și mobilă, această pompă electrică pentru sân fără fir este ideală pentru mamele aflate în mișcare, permițându-vă să folosiți pompa oriunde, oricând, sau să pompați direct în pungile de lapte. Designul elegant conține doar 5 piese de asamblat, fără tuburi sau fire atârnate – pomparea nu a fost niciodată mai ușoară. Compactă, dar puternică, puterea de aspirație puternică oferă performanțe optime pentru a putea să pompați în liniște și cu mai mult confort, mai mult control și cu 20% mai mult lapte.

Caracteristici Kit Complet Alaptare Lola and Lykke

Pompare fără efort, fără complicații, în mișcare Wireless

 • Asamblare minimalistă. Tehnologie inteligentă în 4 faze. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din Pompa de Sân Electrică Smart Lola&Lykke alegerea evidentă pentru a vă asista în călătoria alăptării. Doar 5 părți simple de asamblat, ceea ce face curățarea extrem de ușoară.
 • Salvați fiecare picătură prețioasă Pomparea și turnarea sunt lucruri de domeniul trecutului. Cu sacii de stocare a laptelui matern Lola&Lykke, puteți pompa direct într-un sac pre-sterilizat și etanș, asigurându-vă că prindeți fiecare picătură pentru bebelușul dumneavoastră. În acest kit sunt incluse și adaptoare pentru a trece de la sac la sticlă, o tehnică de hrănire de care nu veți mai putea renunța.

Păstrați laptele matern proaspăt

 • Să fim sinceri, nu veți căra un mini-frigider în cărucior doar pentru a menține laptele matern rece, nu-i așa? Avem soluția. Geanta noastră izolată este un must-have când sunteți în mișcare, menținând laptele matern proaspăt timp de până la 6 ore.

Fără scurgeri, fără dramă

 • Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la scurgerile jenante pe bluză când purtați discurile de alăptare reutilizabile din bambus Lola&Lykke. Acestea sunt concepute să fie absorbante, rezistente la apă și să ofere confort maxim. Aruncați-le în mașina de spălat și purtați-le din nou și din nou.

Sfaturi de specialitate la îndemână

 • Nu cumpărați doar un produs de pe raft. La Lola&Lykke, misiunea noastră este să vă oferim sfaturi de specialitate și modalități noi de a prelua controlul asupra experienței de mamă. În cutia dvs., am inclus un Ghid pentru Alăptare 101 și un serviciu gratuit Ask an Expert. Alăptarea poate fi mai dificilă decât pare, motiv pentru care am creat un kit unic pentru mamele care continuă să ofere.

Ce conține cutia:

Tot ce aveți nevoie pentru a alăpta cu succes se află în cutie! În această cutie frumos închisă magnetic, veți găsi:

 • Pompa de Sân Electrică Smart
 • 30 de saci de stocare pentru lapte matern + adaptor
 • Discuri de alăptare din bambus curbate
 • Geantă de transport și răcire pentru pompă de sân
 • 2 tetine pentru sfârc (3M+)
 • 2 tetine pentru sfârc (6M+)
 • Set de piese de schimb din silicon
 • Biberon pentru bebeluși (0M+).