product-image

Scaun auto Aton B2 i-Size Volcano Black

ART: 521003589

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
4 250 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

CYBEX prezintă noul scaun auto Aton B2 i-Size. Conceput ținând cont de ultimele standarde de siguranță, dispune de protecție liniară la impact lateral ce protejează în mod fiabil copilul în timpul călătoriei. În plus, insertul de nou născut și tetiera ajustabilă asigură maxim confort pe parcursul primilor 2 ani. La 3.9 kg, Aton B2 i-Size nu doar că este ușor, dar și foarte simplu de manevrat după călătorie.

CYBEX prezinta noul scaun auto Aton B2 i-Size. Conceput tinand cont the ultimele standarde de siguranta, Dispune de Protectie Liniara la Impact Lateral ce protejeaza in mod fiabil copilul in timpul calatoriei. In plus, insertul de nou nascut si tetiera ajustabila asigura maxim confort pe parcursul primilor 2 ani. La 3.9 kg, Aton B2 i-Size nu doar ca este usor, dar si foarte simplu de manevrat dupa calatorie. Este compatibil cu carucioarele CYBEX si o selectie de alte brand-uri. Capotina pliabila USF50+ a scaunului Aton B2 i-Size protejeaza impotriva soarelui si vantului chiar si in afara masinii. Cu acest scaun auto atat dvs. cat si copilul dvs. pot ajunge in siguranta din punctul A in punctul B din prima zi.

Ultimul standard de siguranță R129/03
Sistem de Protecție Liniară la Impact Lateral (L.S.P)
Capotina XXL pliabilă

Protecție optimă pentru liniștea sufletească

Ultimul standard de siguranță R129/03 fost reperul în dezvoltarea scaunului auto Aton B2 i-Size. Scaunul și Base One sunt aprobate conform ultimelor standarde, au compatibilitate i-Size și au fost suspuse unor teste laterale extinse de impact.

Reduce forța unui impact lateral

Sistemul Liniar de Protecție la Impact Lateral crește siguranța în cazul unei coliziuni laterale. În combinație cu învelișul ce absoarbe energia, acesta poate reduce forțele de impact lateral cu aproximativ 25%.

Protejează copilul dvs. de soare și vânt

Protecția împotriva soarelui XXL este realizată din material UPF50+ ce protejează pielea sensibilă a copilului dvs. de razele ultraviolete. În plus, capotina pliabilă protejează fiabil de vânt atunci când călătoria are loc în afara mașinii.

Crește odată cu copilul dvs. în primele 24 de luni

Mulțumită tetierei ce oferă 11 poziții reglabile pe înălțime, scaunul auto crește odată cu copilul dvs. în primele 24 luni. Capul, gâtul și umerii sunt susținute în timp ce hămul se adaptează automat și confortabil la fiecare explozie de creștere.

Ușor de manevrat

La doar 3.9kg, Aton B2 i-Size ușor și simplu de poziționat în mașină sau de transportat înainte și după călătorie.

Compatibil cu cărucioare

Capacitatea sistemului de călătorie vă permite să așezați Aton B2 i-Size pe orice cărucior CYBEX, gb sau alte brand-uri selectate. Montarea ușoară și intuitivă a scaunului auto vă garantează o călătorie placută și lină pe jos.

Protejează bebelușul de la prima sa plimbare

Insertul detașabil pentru nou născuți suportă o poziție corect ergonomică până la 60cm. Astfel încât puteți fi siguri de faptul că bebelușul are parte de protecție maximă.