product-image

Scaun auto Cybex Aton M i-Size Ferrari Victory Black

ART: 519000185

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
5 600 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Scaunul Auto Aton M i-Size Ferrari Victory Black face parte din colectia CYBEX Gold SCUDERIA FERRARI. Aton M continuă povestea de succes a scaunelor din familia Aton Grupa 0 luni +, premiate de mai multe ori, Aton M obținând un scor excelent de 1.6 puncte (good) în cadrul testelor efectuate de către organizația independentă Stiftung Warentest (Test 06/2014).

Descriere scaun auto:

  • Sistem telescopic de protecție în caz de impact lateral (L.S.P. System).
  • Ajustare automată a scaunului pe înălțime.
  • Ajustarea tetierei pe înălțime cu ghid integrat de ajustare a hamurilor de siguranță.
  • Copertina de soare integrata si pliabila de dimeniuni sporite.
  • Sistem de călătorie împreună cu carucioarele CYBEX și nu numai (necesită adaptori)
  • Compatibil cu dispozitiv Sensor Safem.

Tetiera ajustabilă pe înălțime 11 poziții, pentru adaptibilitate perfectă și protecție maximă.
Cele 11 poziții de ajustare ale tetierei pe înălțime permit scaunului să crească împreună cu copilul și oferă posibilitatea utilizării o perioadă îndelungată de timp.
Noul sistem telescopic de protecție lineară în caz de impact lateral (L.S.P. System) absoarbe forța unui impact lateral în caz de coliziune, iar carcasa absoarbe din energie.
Noul sistem telescopic de protecție lineară în caz de impact lateral poate fi foarte ușor și independent ajustat. Primele forțe în caz de accident sunt transferate de către părțile laterale extinse către portiera mașinii și implicit transferate către carcasa mașinii. Materialul flexibil și structura scaunului auto pentru bebeluși, absorb forțele unui impact și le canalizează departe de bebeluș.
Una dintre cele mai mari provocări ale inginerilor din domeniul siguranței o reprezintă găsirea soluției ideale pentru transportul bebelușilor prematuri și a bebelușilor mici, ale căror mușchi ai gâtului și reflexe nu sunt încă bine dezvoltate. Din păcate, în cazul acestor bebeluși, în momentul somnului, capul poate să cadă în față, lucru care poate duce la probleme grave de respirație.
Împreună cu doctori specialiști din Germania, precum și cu părinți, dar și luând în considerare rezultatele multor teste în domeniu, o nouă funcție a fost dezvoltată, care permite o poziție cât se poate de întinsă pentru bebeluș, care să nu forțeze capul, gâtul și pieptul. Riscul să apară dificultăți de respirație este astfel redus. Prin ajustarea înălțimii tetierei, unghiul în care stă bebelușul este modificat, astfel încât scaunul crește împreună cu copilul. Mulțumită sistemului automat de ajustare, scaunul auto oferă copiilor mai mari mai mult spațiu și confort.
Scaunul auto pentru bebeluși Aton M poate fi utilizat fără nici un efort suplimentar, într-un sistem de călătorie pe cărucioarele CYBEX, precum și pe alte cărucioare.

Specificații Scaun Auto Aton M i-Size:

  • Dimensiuni (LxlxH): 66 x 44 x 39 - 56.5 cm"
  • Greutate: 5.5kg
  • ECE R-129