product-image

Scaun auto cu isofix Cybex Solution Z i-Fix Plus Khaki Green (15-36 kg) Grupa II/III

ART: 520002396

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
7 600 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Solutia optima pentru nevoile copilului tau Copilul tau intre 3 si 12 ani creste foarte repede iar Solution Z-Fix este optimizat sa creasca o data cu copilul tau astfel incat se adapteaza nevoilor sale. CEL MAI BUN DIN CATEGORIA LUI: ADAC 05/2020 Solution Z i-Fix PLUS se diferentieaza de Solution Z i-Fix prin textura inovativa a materialelor folosite.

Scaun auto Solution Z i-Fix

Echipat cu 12 trepte de ajustare a inaltimii si o ajustare automata in latime, protectiile pentru cap si umeri pot fi usor ajustate cu o singura mana, astfel incat sa indeplineasca cerintele individuale de spatiu ale fiecarui copil. Tetiera patentata ce se inclina, mentine capul copilului dumneavoastra in zona de siguranta a scaunului auto, iar sistemul de ventilare mentine o temperatura confortabila pentru copil in zilele calde.

Ajuta la prevenirea caderii capului copilului in fata atunci cand doarme

Tetiera ce se inclina este o tehnologie patentata ce previne capul copilului de a cadea in fata atunci cand doarme. Se asigura ca cel mic va avea capul in zona de siguranta in permanenta, lucru foarte important in cazul unei coliziuni laterale.

Protectiile pentru cap si umeri cresc odata cu copilul

Solution Z i-Fix creste cu copilul dumneavoastra de la 3 la 12 ani, un interval lung de crestere. Protectiile pentru umeri si cap sunt ajustabile pe 12 trepte in inaltime, totodata ajustandu-se in latime in mod automat, pentru a indeplini cerintele individuale de spatiu necesare copilului. Aceasta operatiune se efectueaza cu o singura mana, usor si rapid pentru parinte.

Ajuta la mentinerea unei temperaturi confortabile

Sistemul integrat de ventilare a aerului prezent in scaunul Solution Z i-Fix, ofera o temperatura confortabila pentru copilul dumneavoastra, chiar si in zilele calde.

Reduce fortele unui impact lateral

Sistemul imbunatatit L.S.P Plus al Solution Z i-Fix creste mai mult siguranta in cazul unui impact lateral. In combinatie cu carcasa din material ce absoarbe energia impactului, reduce fortele unui impact lateral cu aproximativ 25%.

Extra stabilitate si siguranta

Solution Z i-Fix este echipat cu sistem ISOFIX pentru o instalare usoara si extra stabilitate.

Capul este ghidat in mod activ intr-o pozitie ce ofera siguranta

CYBEX Safety Pads sunt parte din tetiera si ghideaza in mod activ intr-o pozitie ce ofera siguranta in cazul unui accident.

Ajustare buna

Spatarul ajustabil al scaunului Solution Z i-Fix se ajusteaza perfect oricarei banchete auto.

Siguranta pentru copilul dumneavoastra

Carcasa din material ce absoarbe energia unui impact a scaunului Solution Z i-Fix absoarbe fortele unui impact si le dirijeaza departe de copil.