• Sale
product-image

Scaun auto Cybex Sirona Z i-Size Plus Soho Grey

ART: 520001039

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
9 275 MDL 9 990 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

MAI MULTĂ SIGURANȚĂ, MAI MULT CONFORT! Părinții care își doresc maximă siguranță pentru copiii lor au nevoie de un scaun auto care să-i ajute și să le îndeplinească toate dorințele și așteptările! Cu Sirona Z i-Size, Cybex își îndreaptă interesul atât către impactul frontal, cât și spre cel lateral, reușind astfel să creeze un scaun auto ce întrece toate modelele precedente!

Descriere Scaun Auto Cybex Sirona Z i-Size Plus Soho Grey

Cybex Sirona Z i-Size poate fi rotit 360°, fiind astfel ușor de așezat copilul în scaunul auto, dar și foarte ușor de comutat între pozițiile rear facing (cu spatele spre sensul de mers) și forward facing (cu fața spre sensul de mers). Confortul maxim este atins cu ajutorul unor caracteristici cheie, cum ar fi cele 12 poziții de ajustare a tetierei în înălțime și a celor 5 trepte de înclinare a scaunului auto, pentru a găsi poziția perfectă pentru somn. Pentru cei mai mici pasageri, insertul special, moale în părțile laterale, dar și în zona capului, ofera o poziție ergonomică optimă pentru călătorie. Modelele Plus ale Scaunului Auto Cybex Sirona Z i-Size se evidențiază prin țesăturile cu un aspect texturat unic.

Scaun Auto Cybex Sirona Z i-Size Plus Soho Grey

Mecanism de rotire 360° ce include sistemul de Control al Direcției de Mers (D.D.C)

Mecanismului inovator al Bazei Isofix Cybex Z (se achiziționează separat) vă permite să rotiți scaunul auto și face posibilă așezarea și ridicarea copilului în și din scaunul auto foarte ușor. De asemenea, comutarea între poziția rear facing (cu spatele spre sensul de mers) și forward facing (cu fața spre sensul de mers) se face cu ușurință maximă.
Sistemul D.D.C (Driving Direction Control - Sistem de Control pentru Direcția de Mers) previne utilizarea scaunului auto cu fața spre sensul de mers înainte de 76 cm și cel puțin 15 luni.

Scaun auto rear facing (cu spatele spre sensul de mers)

Reduce riscul rănirii în urma unei coliziuni frontale cu mai mult de 80%, comparativ cu un scaun auto poziționat cu fața spre sensul de mers (forward facing). Testele arată că forțele unui impact apărute în timpul unei coliziuni frontale sunt distribuite în mod egal pe o suprafață mare. Cybex recomandă utilizarea scaunului auto Sirona Z i-Size cu spatele spre sensul de mers până la 105 cm ai copilului, aproximativ 4 ani.

Sistemul Liniar de Protectie la Impact Lateral integrat

Oferă siguranță crescută în cazul unei coliziuni laterale. Sistemul L.S.P împreună cu carcasa specială a scaunului ce absoarbe energia impactului, reduc forțele coliziunii cu aproximativ 25%.

Înclinare și rotire cu o singură mână

Sistemul smart de rotire și înclinare cu o singură mână vă permite să aveți una din mâini liberă atunci când faceți ajustări scaunului auto. Cybex Sirona Z i-Size oferă 5 poziții de înclinare când este orientat cu fața spre sensul de mers și 3 poziții de înclinare atunci când este orientat cu spatele spre sensul de mers. Toate acestea contribuie la un somn și o călătorie confortabilă.

Tetieră ajustabilă în înălțime

Tetiera se poate ajusta în înălțime, cele 12 trepte asigurând confortul copilului pe măsură ce crește.

Energy Reduction Technology (ER-Tech)

Oferă siguranță crescută copilului atunci când scaunul este poziționat forward facing (cu fața spre sensul de mers) în cazul unui impact frontal. Sistemul "ER-Tech" reduce forțele apărute în zona gâtului în cazul unui impact frontal cu mai mult de 20%, comparativ cu alte sisteme de centuri în 5 puncte existente pe piață.

Instalare cu ISOFIX în două clickuri

O instalare simplă cu sistem ISOFIX ce necesită doar două clickuri, garantează o siguranță crescută. Folosit împreună cu Baza Isofix Cybex Z (se achiziționează separat), scaunul auto Cybex Sirona Z i-Size este asigurat în mașină cu ajutorul sistemului ISOFIX și nu necesită prinderea cu centura mașinii. Un martor de instalare previne o posibilă utilizare necorespunzătoare.

Sistem modular - O bază, două scaune auto

Flexibilitate - ca parte a sistemului Modular Z-Line, Sirona Z i-Size și Cloud Z i-Size se potrivesc ambele pe Baza Isofix Cybex Z (se achiziționează separat) pentru o călătorie continuă în siguranță, de la naștere până la 105 cm, aproximativ 4 ani.

Sistem de centuri cu prindere în 5 puncte

Asigurați copilul în scaunul auto Cybex Sirona Z i-Size cu ușurință.

Carcasa exterioară ce absoarbe energia

Carcasa exterioară absoarbe forțele apărute în urma unui impact, protejând copilul.

Suport centuri

Sistemul integrat pentru fixarea centurilor vă permite să ridicați copilul din scaunul auto mai ușor.

Insert nou născut

Insertul pentru nou născut oferă o poziție ergonomică și este acum îmbunătățit având părțile laterale dar și zona capului căptușite cu material moale, formând astfel un loc special adaptat pentru extra suport dar și confort.

Scaunul Auto Cybex Sirona Z i-Size Plus Soho Grey este potrivit pentru copii cu:

  • Înălțime: 45 - 105 cm.
  • Greutate: maxim 18 kg.
  • Vârsta: de la naștere până la aproximativ 4 ani.

Caracteristici tehnice Scaun Auto Cybex Sirona Z i-Size Plus Soho Grey:

  • Dimensiuni: 71.5 x 43 x 67 cm.
  • Greutate: 15 kg.
  • Întretinere: Husele textile pot fi spălate la mașină la 30°C. 
  • Include insert pentru nou născut și ghidaje ISOFIX.
  • Conceput și proiectat în Germania.
  • Omologat UN R129/02 i-Size.