product-image

Scaun auto Cybex Cybex Sirona Zi i-Size Plus Mountain Blue Turquoise

ART: 520003785

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
14 090 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

MAI MULTĂ SIGURANȚĂ, MAI MULT CONFORT! Părinții care își doresc maximă siguranță pentru copiii lor au nevoie de un scaun auto care să-i ajute și să le îndeplinească toate dorințele și așteptările! Cu Sirona Z i-Size, Cybex își îndreaptă interesul atât către impactul frontal, cât și spre cel lateral, reușind astfel să creeze un scaun auto ce întrece toate modelele precedente!

Sirona Z i-Size este un nou scaun auto in colectia CYBEX Z-Line ce poate fi rotit 360°. Face posibila imbarcarea usoara a copilului pe partea portierei, fiind in acelasi timp usor de comutat intre pozitiile rear-rear facing (cu spatele la sensul de mers) si forward-facing (cu fata la sensul de mers). Scaunul este extraergonomic si datorita caracteristicilor precum tetiera ajustabila pe 12 trepte de inaltime dar si celor 5 pozitii de inclinare.

  • Mecanism de rotatie 360°
  • Scaun auto ce poate fi pozitionat rear-facing
  • Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral integrat

SPECIFICAȚII

UN R129/02

i-Size

ÎNĂLŢIME

45 cm – 105 cm

GREUTATE

Max. 18 kg

VÂRSTĂ

până la aprox. 4 ani

 

FUNCTII

1.     Sistem Liniar de Protectie la Impact Lateral (L.S.P) integrat

sistemul L.S.P integrat al scaunului Sirona Z i-Size ofera o siguranta crescuta in cazul unui impact lateral. Impreuna cu carcasa din material ce absoarbe energia impactului, sistemul L.S.P reduce forta impactului lateral cu 25%.

2.     Energy Reduction Technology (ER-Tech)

Tehnologia de Reducere a Energiei a scaunului Sirona Z i-Size ofera o siguranta crescuta pentru copilul dumneavoastra atunci cand utilizati scaunul forward-facing (cu fata la sensul de mers) in cazul unui impact frontal. “ER-Tech” reduce fortele ce actioneaza asupra gatului copilului in timpul unui impact frontal, cu mai mult de 20%, comparativ cu alte sisteme de centuri in 5 puncte.

3.      Tetiera ajustabila in inaltime

Tetiera ajustabila ofera 12 pozitii pentru o ajustare personalizata pe masura ce copilul dumneavoastra creste.

4.     Rotire si ajustare a inclinarii cu o singura mana

Sistemul smart de rotire si ajustare a inclinarii cu o singura mana va permite sa aveti una din maini libera atunci cand faceti ajustari scaunului. Sirona Z i-Size ofera 5 pozitii de inclinare cand este orientat cu fata la sensul de mers si 3 pozitii de inclinare atunci cand este orientat cu spatele la sensul de mers. Toate acestea contribuie la un somn si o calatorie confortabile.

5.     Mecanism de rotatie ce include sistemul de Control al Directiei de Mers (D.D.C)

Mecanismul de rotatie 360° ofera posibilitatea de a baga si a scoate copilul in si din scaun foarte usor solicitandu-va cat mai putin muschii spatelui. In plus de asta comutarea intre rearward-facing si forward-facing se face usor. Sistemul de Control al Directiei de Mers (D.D.C) previne folosirea gresita a pozitiei forward-facing inainte ca cel mic sa implineasca 15 luni si sa atinga o inaltime de 76cm.

6.     Instalare cu ISOFIX in doua clickuri

O instalare simpla cu sistem ISOFIX ce necesita doar doua clickuri cu va garanta o siguranta crescuta. Folosit impreuna cu Baza Z scaunul auto este asigurat in masina cu ajutorul sistemului ISOFIX si nu necesita o prindere cu centura. Un martor de instalare previne o posibila utilizare necorespunzatoare.

7.     Sistem modular – O baza, Doua scaune auto

Flexibilitate – ca parte a sistemului Modular Z-Line, Sirona Z i-Size si Cloud Z i-Size se potrivesc ambele pe Baza Z pentru o calatorie continua in siguranta de la nastere pana la 105 cm, aproximativ 4 ani.

8.     Scaun auto ce poate fi folosit rear-facing

Un scaun auto orientat rear-facing reduce riscul ranirii in cazul unei coliziuni frontale cu mai mult de 80% comparativ cu un scaun auto pentru copii orientat forward-facing. Testele arata ca forta unui impact frontal este distribuita pe o suprafata mai mare. CYBEX recomanda calatoria cu scaunul auto orientat rear facing pentru copii pana la 105 cm, aproximativ 4 ani.

9.     Sistem de centuri in 5 puncte

Asigurati-va copilul in scaunul auto Sirona Z i-Size cu usurinta, multumita sistemului de centuri in 5 puncte.

10.  Carcasa ce absoarbe energia unui impact

Carcasa scaunului auto Sirona Z i-Size absoarbe forta unui impact protejand copilul.

11.  Suport centuri

Suportul magnetic de centuri va ajuta sa introduceti si sa scoateti copilul in si din scaun cu usurinta.