product-image

Scaun auto DUALFIX i-SIZE Cosmos Black

ART: 2000026904

Producator:  Britax-Roemer
Tara de origine: Germania
11 690 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

DUALFIX i-SIZE este cea mai flexibilă opțiune pentru copilul dumneavoastră - de la naștere până la 4 ani (105 cm). Scaunul cu rotație de 360 grade oferă confort maxim pentru părinți și copii și poate fi folosit cu orientare spre față sau spre spate. În plus, datorită rotației laterale, scaunul poate fi întors spre ușa mașinii, astfel amplasarea și înhămarea copilului fiind foarte ușoară.

DETALII PRODUS:

ROTAȚIA DE 360 GRADE
Rotirea la 360 de grade facilitează deplasarea scaunului de la orientarea spre spate la orientarea spre față fără a fi nevoie sa reinstalați scaunul. În plus, scaunul poate fi îndreptat spre ușa deschisă a unei mașini parcate, pentru a vă putea amplasa copilul mai ușor. Apoi, întoarceți pur și simplu scaunul spre direcția dorită de deplasare până când se fixează în poziție și sunteți pregătiți să plecați.

BARA DE RECUL AJUSTABILĂ
Bara de recul nu numai că ajută la împiedicarea înclinării scaunului pentru copii la un impact, dar poate fi de asemenea reglat cu 8 grade. Acest lucru vă permite să ajustați cu ușurință bara de recul la spătarul scaunului vehiculului și vă oferă copilului 10% spațiu suplimentar pentru picior.

PROTECȚIE LATERALĂ SUPERIOARĂ
SICT-ul integrat în interior oferă protecția superioară copilului dumneavoastră în caz de coliziune laterală. SICT-ul din interior ține copilul departe de impact în timp ce absoarbe și energia. Și nu trebuie să vă adaptați sau să ajustați nimic - SICT în interior este întotdeauna gata atunci când aveți nevoie de el.

SISTEMUL PIVOT LINK
În cazul unui impact, sistemul patentat Pivot Link direcționează forța în jos, înspre scaunul vehiculului si apoi spre față, mai ușor - reducând considerabil riscul rănirii capului și gâtului.

ORIENTARE SPRE SPATE EXTINSĂ
Scaunele auto orientate spre spate oferă cea mai buna protecție în cazul unei coliziuni frontale - cel mai frecvent tip de accident pe șosea. Într-o coliziune frontală cu un scaun orientat spre spate, forțele de lovire sunt îndreptate către spatele scaunului, în timp ce energia rămasă este împrăștiată uniform pe cap, gât și partea superioară a corpului. Cu un scaun orientat spre față, energia impactului este distribuită diferit între structura scaunului și sistemul de reținere - ceea ce poate avea ca rezultat o mare influență asupra corpului copilului. Recomandăm ca copiii să călătorească cu fața spre spate cât mai mult timp posibil.

ARIPI LATERALE DE PROTECȚIE
Aripile late, moi și căptușite acționează ca un cocon de protecție care ajută la absorbția forței dintr-un impact lateral, reducând riscul rănirilor copilului dumneavoastră.

TETIERA IN FORMA DE V
Conceput special pentru a controla mișcarea capului copilului dumnevoastra, tetiera în formă de V asigură o protecție optimă în cazul unei coliziuni laterale, oferind în același timp confortul maxim. În plus, tetiera și centura pot fi ușor ajustate din partea din față a scaunului pentru a se potrivi înălțimii copilului.

PERNIȚE TORACICE PERFORMANTE DIN NEOPREN
Noile noastre pernițe toracice performante din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastră. Acestea ajută la reducerea mișcării copilului în caz de coliziune și la îmbunătățirea confortului centurii în 5 puncte. În plus, pot fi ușor îndepărtate pentru spălare fără a deranja centura.

CENTURA DE SIGURANȚĂ ÎN 5 PUNCTE
Noi credem că centura de siguranță în 5 puncte reprezintă cel mai sigur mod de a vă asigura copilul într-un scaun de mașină pentru că vă ține copilul în siguranță. În caz de coliziune, centura distribuie forțele impactului în 5 puncte, două la umeri, două la șolduri și una în care centura se strânge între picioare. Acest lucru vă ajută să vă protejați copilul de toate direcțiile de impact.

PICIOR DE SPRIJIN AJUSTABIL PE ÎNĂLȚIME
Piciorul de sprijin oferă o stabilitate suplimentară pentru scaunul auto prin intermediul podelei vehiculului. Ea minimizeaza mișcarea de înclinare și rotație și reduce forțele de mișcare spre față exercitate asupra copilului dumneavoastra într-o situatie de accident, ajutând la protejarea acestora. Pentru o instalare sigură, piciorul de sprijin poate fi ajustat pentru a se potrivi cu cea mai buna înălțime pentru mașina dumneavoastră. Indicatorul, ușor de citit, vă arată când piciorul de sprijin este poziționat ferm pe podeaua autovehiculului.

INDEPARTAREA RAPIDA A HUSEI
Lucrurile pot deveni destul de murdare pe drum, de aceea am conceput o husă de scaun ce se poate băga la mașina de spălat și este ușor de desprins fara a scoate centura.

SPECIFICAȚII PRODUS :
 
 

FIȘA PRODUS :

DUALFIX I-SIZE

Caracteristici:

4 ANI, 200 SAPTĂMÂNI, 1500 ZILE, 1 SCAUN AUTO - COMFORTABILITATE CONSTANTĂ 

În primii patru ani de viață ai copilului dumneavoastră, aceștia cresc aproximativ 52 cm. Asta înseamnă că vor depăși 8 mărimi de îmbracăminte până când vor împlini patru ani. DUALFIX i-SIZE oferă confort constant în acest timp. Există 6 poziții de înclinare în orientarea atât cu fața cât și cu spatele la sensul de mers, inclusiv o poziție ergonomica în așezarea unui nou-nascut dar și pentru spațiul extins pentru picioarele celui mic. Aceasta înseamna confortul maxim pentru primele 1500 de zile din viața copilului dumneavoastra.

  SIGURANȚA ASIGURATĂ ÎN FIECARE ZI  

Siguranța copilului dumneavoastră este prioritatea noastră principală. De aceea nu există compromisuri în ceea ce privește siguranța. Standardele noastre interne sunt mai exigente decât cele ale standardului actual ECE R129 (i-Size). Sistemul DUALFIX i-SIZE a fost echipat cu un numar mare de caracteristici de siguranță inovatoare. De exemplu: SICT - protecție la impact lateral optimizat, implementat cu un element special de oțel în interiorul scaunului. Sau sistemul patentat Pivot Link ISOFIX. Acest lucru vă asigura că copilul dumneavoastra este bine protejat în orice accident, fie ca este din față, din lateral sau din spate. Acesta este un lucru pe care va puteți baza.

CALITATE – FABRICAT IN GERMANIA  

Credem că dezvoltarea și producția de produse ar trebui să fie cât mai apropiate posibil. De aceea, DUALFIX i-SIZE a fost complet dezvoltat, proiectat și fabricat în Germania. Și a fost aprobat numai după numeroase teste efectuate în laboratoarele noastre moderne de teste de impact. Astfel, putem garanta cea mai bună calitate posibilă pentru clienții noștri. Și aceasta, se aplică nu numai componentelor scaunelor, ci și capacelor și țesăturilor, toate fabricate în Europa. Toate acestea pentru a vă asigura că dumneavoastră și copiii vostri sunt mereu în siguranță pe drum.

 
 
PREMII :
       
                                 


VIDEO: