• Nou
product-image

Scaun auto tip scoică pentru copii Britax Römer, reclinabilă, 0-15 luni, 40-85 cm, 0-13 kg, BABY-SAFE 5Z2, Graphite Marble

Scaunul auto tip scoică BABY-SAFE 5Z2 este cel mai ușor și inovativ model din acest segment al mărcii Britax Römer. Scoica este prevăzută cu funcționalitatea Ergo Recline, oferind astfel o poziție mai întinsă, mai sănătoasă, mai confortabilă și sigură pe durata călătoriei.

ART: 2000039475

Producator: Britax-Roemer
Tara de origine: Germania
6 190 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Scaunul auto tip scoică BABY-SAFE 5Z2 este cel mai ușor și inovativ model din acest segment al mărcii Britax Römer. Scoica este prevăzută cu funcționalitatea Ergo Recline, oferind astfel o poziție mai întinsă, mai sănătoasă, mai confortabilă și sigură pe durata călătoriei.

BABY-SAFE 5Z2 se folosește de la naștere si până la 15 luni și poate fi instalată cu ajutorul centurilor de siguranță ale mașinii sau cu baza isofix FLEX BASE 5Z. Scoica este compatibilă cu o multitudine de cărucioare (a se confirma compatibilitatea)

Instalare: baza FLEX BASE (se achiziționează separat) este echipată cu conectori ISOFIX și un picior de sprijin, tocmai pentru a oferi cel mai sigur și mai ușor mod de instalare a scaunelor auto. Odată instalată baza, vei putea conecta imediat scaunul auto BABY SAFE 5Z.

Caracteristici:

Comfort optimal pentru bebelușul tău

Funcționalitatea Ergo Recline prezintă un nou nivel de siguranță, confort și ergonomie. Când scaunul este reclinat, poziția bebelușului este mai întinsă, susținând astfel o dezvoltare sanătoasă a coloanei vertebrale și menținând căile respiratorii libere. Această funcționalitate se poate folosi atât în mașină cât și în afara ei.

Ușurează viața de zi cu zi

Cu o greutate de doar 3.9 kg, scoica BABY-SAFE 5Z2 este foarte ușoară. Capotina extra lungă poate fi ușor ajustată, oferind astfel o acoperire optimă și protecție pentru bebelușul tău. Conectarea și deconectarea de pe baza isofix este foarte ușoară și chiar si reclinarea scaunului se face folosind o singură mână. Scaunul auto tip scoică este compatibil atât cu cărucioarele Britax Römer, dar și cu alte mărci renumite de cărucioare.

Bază rotativă - pentru un acces mai facil

Atunci când scaunul este instalat pe baza isofix, ai posibilitatea de a îl roti spre ușa mașinii, pentru a instala copilul mult mai ușor.

ATENȚIE: funcționalitatea de rotație a bazei nu este pentru a ușura hrănirea bebelușului în timpul mersului sau a facilita joaca, ci strict pentru a instala copilul mai ușor și mai sigur înainte de a porni călătoria.

 • insert detașabil pentru nou născut, din spumă care absoarbe energia impactului și oferă un confort suplimentar bebelușului

 • centuri de siguranță în 3 puncte, prevăzute lateral cu susținere suplimentară

 • tetiera și centurile se ajustează cu ușurință, doar cu o singură mână

 • capotină extra extensibilă prevăzută cu factor de protecție SPF 50+

 • husă ușor detașabilă și lavabilă

 • indicatoare audio și vizuale pentru a asigura o instalare corectă

 • sistem de rotație ușor de manipulat

 • funcționalitatea Ergo Recline - reclinarea scaunului în poziție confortabilă, sănătoasă și sigură

 • 1 bază isofix pentru 2 scaune auto: BABY-SAFE 5Z2 și DUALFIX 3 i-Size - reutilizează baza isofix pentru scaunul auto perioadei următoare și amortizează astfel investiția pe o perioada mai lungă de timp

 • cel mai bun unghi de reclinare în mașină - baza isofix este prevăzută cu o metodă unică de ajustare pentru o instalare optimă a scoicii indiferent de bancheta mașinii

 • sistem de protecție pentru impactul lateral

 • mâner ajustabil

 • materiale confortabile de înaltă calitate

Standarde de calitate
Standard de calitate
Standard de calitate

Specificații

Caracteristici generale

Certificarei-Size (R129)
Instalarebază isofix FLEX BASE 5Z sau centuri
Dimensiuni62.5 x 44 x 65.5 cm
Greutate totală3.9 kg
Înălțime copil40 - 85 cm
Greutate maximă admisă13 kg
Vârstă recomandată0 - 15 luni

Instrucțiuni de curățare

 • husa se spală în mașină la 30 de grade.