• Nou
product-image

Scaun De Masa 2 In 1 Peg Perego Siesta Follow Me, Lucent, 0 - 36 Luni,

Un scaun înalt compact și versatil, care crește odată cu bebelușul tău. În primele luni este convenabil să-l folosiți pentru dormit, începând de la șase luni – pentru a mânca și a vă juca. Scaunul înalt Siesta poate fi folosit fără tavă, astfel încât copilul să poată sta la masă cu adulții. Aprobat pentru copii de la naștere până la vârsta de trei ani.

ART: IH03000002BL46PP

Producator:  Peg Perego
Tara de origine: Italia
5 120 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Un scaun înalt compact și versatil, care crește odată cu bebelușul tău. În primele luni este convenabil să-l folosiți pentru dormit, începând de la șase luni – pentru a mânca și a vă juca. Scaunul înalt Siesta poate fi folosit fără tavă, astfel încât copilul să poată sta la masă cu adulții. Aprobat pentru copii de la naștere până la vârsta de trei ani.

Scaunul Peg Perego Siesta va deveni cel mai bun prieten al bebelușului tău din momentul nașterii și cel puțin până la vârsta de trei ani! Un dispozitiv universal confortabil în primele luni de viață a copilului va deveni un șezlong confortabil, apoi un loc de hrănire și, în cele din urmă, un scaun la care copilul dumneavoastră va sta la o masă comună cu adulții.

În diferite etape ale creșterii copilului, funcțiile scaunului sunt transformate: la început servește drept leagăn, apoi ca loc pentru a mânca, a se juca și a se odihni, iar mai târziu ca un scaun obișnuit de luat masa. Dar foarte confortabil, ergonomic și plăcut ochiului.

Proporțiile copiilor mici în creștere tind să varieze. Designul Peg Perego Siesta Follow Me ia în considerare această circumstanță pe deplin: înălțimea spătarului scaunului poate fi reglată în nouă poziții diferite, înclinarea sa posibilă în cinci unghiuri diferite. Iar suportul pentru picioare din partea de jos are trei opțiuni de poziționare. Astfel, nu copilul se adaptează la scaun, ci scaunul la bebelușul în creștere.

Înclinarea spătarului este reglabilă în cinci poziții. Dacă bebelușul vrea să se odihnească, acesta se desfășoară orizontal. Tetiera este reglabilă în trei poziții.

Scaun înalt pentru copii Peg Perego Siesta Follow Me se pliază ușor și compact — atât de mult încât, atunci când este pliat, poate sta fără suport oriunde în colțul unei camere sau al unui dulap. Mutarea unui scaun ușor este, de asemenea, ușoară — poate fi rulată datorită roților mici încorporate în picioare.

Masă sigură pentru mașina de spălat vase cu tavă de sus. Echipat cu un suport de borcan.

Scaunul Peg Perego Siesta Follow Me este confortabil pentru copilul dumneavoastră. În același timp, chiar și cu multă activitate, bebelușul nu are șanse să cadă: centurile de siguranță în cinci puncte și reținerea anatomică din față îl vor împiedica fizic să facă acest lucru.

Prin apăsarea butoanelor sistemului „Stop & Go”, scaunul poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta. Roți cu protecție anti-zgârieturi și un sistem de blocare automată care poate fi deblocat doar de adulți.

În noile culori Wonder Green și Wonder Gray, capacul pentru scaun înalt este fabricat din țesătură nanotehnologică, care este rezistentă la murdărie, murdăria este ușor îndepărtată, iar materialul respirabil va asigura un schimb de aer adecvat între corp și capac.

Beneficii importante:

  • Nicio problemă cu petele alimentare. Scaunul este disponibil în două opțiuni de tapițerie antialergice: piele ecologică și țesătură hidrofugă. Orice murdărie din ambele tapițerie poate fi îndepărtată cu ușurință cu o cârpă umedă, iar cele mai corozive — cu o pulbere de detergent.
  • Calitatea este în toate, siguranța este în detalii. Scaun înalt Peg Perego Siesta Wonder Grey este echipat cu un sistem de frânare inovator. În ce inovație poate consta o frână convențională? Ideea este că copilul, în timp ce se joacă, nu îl va putea debloca accidental — această funcție este disponibilă doar pentru adulți. Aceasta este îngrijirea bebelușului, nu a stării parchetului.
  • Roțile din cauciuc lacate ale scaunului nu vor zgâria în niciun fel. Șansele ca copilul să cadă din scaun sunt nule. Centurile de siguranță în cinci puncte, plus o reținere anatomică între picioare, vă vor oferi o încredere deplină că bebelușul va rămâne pe loc, chiar dacă îl lăsați în pace.
  • Hrănirea ca un proces relaxat. Nu vă este teamă că copilul va pata scaunul în timpul mesei — este ușor să-l spălați, precum și tava cu fundul adânc, care conține în mod fiabil orice fel de mâncare în interior. După masă, tava poate fi îndepărtată și spălată, de exemplu în mașina de spălat vase.

Accesorii (se achizitioneaza separat): Kit Baby Cushion, Kit Accesorii Siesta si Tatamia (husa si bara de jucarii);

Dimensiuni: 78 x 59 x107 cm, 35 x 94, 59 cm (pliat).

 

produse asemănătoare

Alții au mai văzut și...