• Sale
product-image

Scoica auto Cybex Cloud T i-SIZE PLUS Mirage Grey

Concepută pentru a acoperi chiar și cele mai delicate necesități ale unui nou-născut sau ale unui bebeluș născut prematur, Cloud T poate fi așezată într-o poziție orizontală atât timp cât nu este în autovehicul, bebelușul având o poziție mult mai confortabilă.

ART: 523000243

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
6 760 MDL 7 900 MDL

Cantitatea

- +
Nu este în stoc

Concepută pentru a acoperi chiar și cele mai delicate necesități ale unui nou-născut sau ale unui bebeluș născut prematur, Cloud T poate fi așezată într-o poziție orizontală atât timp cât nu este în autovehicul, bebelușul având o poziție mult mai confortabilă.

Scoica auto Cloud T i-Size face parte din gama Cybex Platinum.


Funcții cheie:

  • Poziție înclinată în interiorul mașinii (cu ajutorul bazei T isofix), poziție întinsă full flat în afara mașinii
  • Sistem inovator de ventilație (și air mesh- țesătură specială- pentru variantele PLUS)
  • Sistem de rotație 180 de grade
  • Se poate adapta pe orice model de cărucior de la Cybex

Bucurați-vă de flexibilitate și confort sporit cu Cybex Cloud T i-Size. Mecanismul inteligent de rotație, oferit de baza isofix, permite scaunului auto să fie orientat spre portiera mașinii, ceea ce face accesul și coborârea din vehicul să devină o procedură fără efort. Tot prin intermediul bazei isofix, introducem o nouă funcție - înclinarea scaunului auto- ce permite copilului dvs să se relaxeze în timpul călătoriei, pentru și mai mult confort în timpul deplasării.

 

Cybex Cloud T i-Size vine în ajutorul vostru chiar și în afara mașinii - scoica poate fi înclinată într-o poziție complet întinsă, ca parte a unui sistem de călătorie cu un cărucior.

Capotina integrată oferă umbră generoasă în interiorul și exteriorul mașinii, în orice poziție de înclinare. Scoica Cybex Cloud T i-Size este cu adevărat partenerul perfect pentru fiecare călătorie.

 

Somn confortabil, oriunde ai merge

Cu seria Cloud, Cybex a dezvoltat o poziție ergonomică întinsă. Pe baza acestei inovații, cel mai nou scaun auto Cybex Cloud T i-Size poate fi instalat și într-o pozitie semi-înclinată în timp ce se află în mașină. Această nouă caracteristică permite un confort sporit pentru copil, fără a compromite siguranța la drum.

Călătorie confortabilă

Cu ajutorul adaptorilor, Cloud Z2 i-Size poate fi atașat pe numeroase cărucioare Cybex, GB și alte mărci selectate. Acest lucru permite scaunului auto să devină parte dintr-un sistem convenabil de călătorie, sporind confortul și mobilitatea.

 

O singură bază – două scaune

Baza Isofix T din sistemul modular Cybex T Line oferă protecție și versatilitate maximă. Mecanismul de rotire al bazei Isofix Cybex T permite ca scaunul auto să fie rotit spre portiera mașinii. Baza Isofix Cybex T este o soluție de lungă durată, deoarece poate fi folosită și cu scaunul auto Cybex Sirona T i-Size pentru următoarea grupă de vârstă. Ambele scaune auto pot fi înclinate pe baza Isofix Cybex T.

 

Protecție împotriva impactului lateral

Cloud T i-Size dispune de sistemul Cybex de protecție liniară la impact lateral (L.S.P. - Linear Side Protection) pentru o protecție sporită. Primele forțe de impact într-un accident lateral sunt reduse de protecția laterală extinsă către cea mai apropiată portieră al autovehiculului. Împreună cu carcasa flexibilă a scoicii auto, reduce forțele impactului cu până la 25%, distribuindu-le departe de copil.

 

Protecție solară completă

Capotina generoasă, realizată din țesătură UPF50+, vă protejează în primul rând copilul de soare, dar poate acționa și ca un scut împotriva vântului sau chiar a agitației străzii. Când nu este utilizată, capotina poate fi strânsă cu ușurință.

 

Noul sistem de ventilație

Cel mai bun sistem D.S.F. aplicat. Sistemul Modular T completează siguranța, designul premiat și funcționalitatea remarcabilă cu un nou nivel de confort prin ventilația completă a aerului și cu țesături de plasă 3D pentru varianta Plus.

 

Crește odată cu copilul

Tetiera reglabilă oferă 12 poziții pentru o ajustare personalizată pe măsură ce copilul dvs crește. Ghidajul integrat al centurilor face ca reglarea să fie intuitivă și rapidă – aceste caracteristici de siguranță pot fi adaptate copilului dvs în cateva secunde.

 

Se potrivește celui mai mic dintre călători

Cybex Cloud T i-Size include un insert detașabil pentru nou-născuți, ce creează o poziție aproape plată pentru bebeluși. Acest lucru ajută la reducerea riscului de înclinare a capului copilului spre înainte în timpul somnului, ceea ce poate duce la probleme grave de respirație. Insertul pentru nou-născut trebuie îndepărtat odată ce copilul este mai înalt de 60 cm.

Scoica Cloud T poate fi folosită pentru un copil în următorii parametri:

Înălțime: 45 - 87 cm.

Greutate: maxim 13 kg.

Vârstă: de la naștere până la aproximativ 24 luni.


Caracteristici tehnice scaun auto Cybex Cloud T:

  • Lungime: 645 mm
  • Lățime: 440 mm
  • Înălțime: 380 - 600 mm
  • Greutate: 4.5 kg