product-image

Scoica auto Cybex Cloud T i-Size Spring Blossom Light

Scaunul auto pentru copii Cloud T i-Size are o înclinare confortabilă în mașină și o poziție întinsă atunci când este utilizat ca parte a unui sistem de călătorie.

ART:

Producator: Cybex
Tara de origine: Germania
8 490 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Scaunul auto pentru copii Cloud T i-Size are o înclinare confortabilă în mașină și o poziție întinsă atunci când este utilizat ca parte a unui sistem de călătorie.

 Scaun auto Cloud T i-Size 45-87cm

 

De la nastere pana la aprox. 24 de luni

Scaunul auto Cloud T i-Size oferă flexibilitate și confort suprem pentru copilul dumneavoastră în creștere. Cu o înclinare în mașină și o poziție întinsă atunci când este utilizat ca parte a unui sistem de călătorie.

 

Ergonomic și confortabil, oriunde ați merge

Scaunul auto pentru copii CYBEX Cloud T i-Size este cel mai polivalent. Când este utilizat cu Base T, scaunul auto pentru copii se poate înclina pentru o plimbare confortabilă. În afara mașinii, poate fi folosit cu un cărucior ca parte a unui sistem de călătorie, oferind confort maxim cu poziția sa ergonomică întinsă.

Ventilația completă a aerului asigură o temperatură constantă plăcută în toate anotimpurile. Iar rotirea la 180° vă permite să întoarceți scaunul mașinii către ușa mașinii, pentru a porni și a debarca fără efort. Un partener perfect, la fiecare pas: Cloud T i-Size.

Ergonomic și confortabil, oriunde ați merge

Stabilind noi standarde pentru confortul scaunului auto, un sistem inovator de înclinare aplatizează simultan spătarul și suportul pentru picioare, pentru o poziție întinsă ergonomică. În timpul înclinării, capul bebelușului este împiedicat să cadă în față, pentru o respirație nerestricționată. În afara mașinii, o poziție ergonomică întinsă oferă confort în deplasare.

 

Respirabilitate optimă

Copilul dumneavoastră se poate bucura de temperaturi plăcute în toate anotimpurile datorită ventilației integrale. Versiunea din țesătură Plus are inserții de plasă 3D care îmbunătățesc respirabilitatea de până la șase ori - răcoare și confort indiferent de vreme.

 

Urcarea si debarcarea usoara

Rotirea la 180° vă permite să rotiți Cloud T i-Size către ușa mașinii, pentru a porni și debarca fără efort (este necesar Base T). Este ușor să faceți clic pe scaunul mașinii pe bază, astfel încât bebelușii care amânăță pot rămâne adânc adormiți. De asemenea, vă puteți asigura copilul în siguranță fără nicio încordare a spatelui.

 

Caracteristici

 

Tranziție ușoară de la mașină la cărucior

Compatibilitatea cu sistemul de călătorie vă permite să atașați cu ușurință Cloud T i-Size la o varietate de cărucioare și cărucioare de la CYBEX (sunt necesar adaptoare). În afara mașinii, oferă, de asemenea, o poziție întinsă de neegalat – aproape la fel de plată ca un pătuț.

 

Cu 25% mai multă protecție la impact lateral

Sistemul dovedit de protecție liniară la impact lateral (LSP) sporește siguranța în cazul unui accident lateral. Împreună cu scaunele pentru copii care absorb energie, sistemul LSP reduce forțele de impact cu până la 25%. LSP se pliază și dacă spațiul în mașină este limitat.

 

O bază – două locuri

Ca bază a sistemului modular T-Line, Base T poate fi folosit atât cu Cloud T i-Size, cât și cu Sirona T i-Size, pentru protecție și versatilitate de lungă durată. Butoanele de eliberare ISOFIX ușor de utilizat fac instalarea intuitivă și ușoară.

 

Protecție solară completă

Copertina solară retractabilă UPF50+ XXL oferă o protecție excelentă împotriva intemperiilor. De asemenea, vă protejează copilul de împrejurimile aglomerate, precum un cocon confortabil. O nouă fereastră cu plasă nu numai că îmbunătățește fluxul de aer, dar facilitează și înregistrarea copilului dvs. (fereastra cu plasă nu este UPF50+).

 

Crește odată cu copilul

O tetieră reglabilă pe înălțime are 12 poziții, garantând confort și o potrivire sigură pentru copilul dumneavoastră în creștere. Cu un ghidaj integrat al hamului, reglarea este fără efort, sigură și durează doar câteva secunde.

 

Călătorii în siguranță pentru cei mai mici bebeluși

O incrustație pentru nou-născut oferă o poziție întinsă aproape plată pentru nou-născutul dvs. Minimizează riscul ca capul să se încline înainte în timpul somnului, ceea ce poate provoca dificultăți de respirație. Incrustația poate fi îndepărtată odată ce micuțul tău este mai înalt de 60 cm.

 

Ce este inclus?

 • Scaun auto pentru copii Cloud T i-Size
 • Incrustare nou-născut
 • Manualul utilizatorului

 

Specificații:

 • Interval de vârstă: de la naștere până la aprox. 24 de luni
 • Inaltime copil: 45 – 87 cm
 • Greutatea copilului: max. 13 kg
 • Dimensiuni: Lungime 645 mm, Latime 440 mm, Inaltime 380 - 600 mm
 • Greutate 4,5 kg
 • Regulament de aprobare: UN R129/03
 • Instructiuni de intretinere: Huse din material lavabile la masina de spalat la 30°C