• Nou
  • Sale
product-image

Servetele umede Water Wipes Soapberry, 60 buc +0 luni

Cele mai naturale servetele umede pentru nou-nascuti

ART: 5099514041215

Producator:  Water Wipes
Tara de origine: Irlanda
110 MDL 115 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Cele mai naturale servetele umede pentru nou-nascuti

Water Wipes Servetele umede Soapberry pentru bebelusi fara parfum, 99.9% apa 

 

Servetelele pentru copii WaterWipes Soapberry, sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume, realizate din 99,9% apa si o picatura de extract de fructe* & extract de sapun de coacaze. Cand cel mic incepe sa exploreze cu mainile si gura, viata devine ceva mai dezordonata. Am combinat servetelele noastre originale WaterWipes cu o picatura de extract de sapun de coacaze, pentru a asigura o curatare naturala, nu doar pentru zona scutecelor, ci si pentru mainile si fetele murdare de mancare. In fiecare zi, parintii din intreaga lume descopera beneficiile celor mai pure servetele din lume.

 

 

Cele mai pure servetele pentru copii din lume: 99,9% apa cu un strop de extract de fructe* & extract de sapun de coacaze, pentru o curatare naturala. Datorita procesului de purificare a apei in 7 etape si a numarului mic de ingrediente, servetelele WaterWipes sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume.

 

Doar 3 ingrediente: 99,9% apa si o picatura de extract de fructe* & extract de sapun de coacaze.

 

 

Multiplu-premiate: WaterWipes sunt singurele servetele pentru copii care sunt aprobate de Allergy UK, inregistrate la The Vegan Society si premiate de National Eczema Association Seal of Acceptance. Servetelele WaterWipes sunt aprobate si acreditate dermatologic de catre Skin Health Alliance. 

 

 

Servetelele WaterWipes nu contin plastic** - servetele pe baza de plante, compostabile***.

 

Servetelele sunt produse folosind energie verde****.

 

** Specificatia nu se refera la intreg ciclul de viata al produsului si nici la ambalajul exterior al pachetului din plastic, ci doar la servetele.

***Servetelele din vascoza au indeplinit cerintele EN13432, ASTMD6400 si ISO 17088 atunci cand au fost testate independent in cadrul proceselor simulate de compostare casnica si industriala. Servetelele au indeplinit cu succes toate aspectele testelor de laborator si anume (caracteristicile chimice, biodegradarea, dezintegrarea si ecotoxicitatea). Va rugam sa verificati practicile de gestionare a deseurilor specifice tarii pentru a determina optiunile de eliminare disponibile si daca compostarea este facilitata. Servetelele murdare din timpul schimbarii scutecului nu trebuie compostate. Specificatia nu se refera la intreg ciclul de viata al produsului si nici la pachetul de plastic, se refera doar la servetele.

****WaterWipes foloseste energie din surse regenerabile pentru a produce servetelele; aceasta electricitate verde este regenerata folosind puterea vantului. Afirmatia nu se refera la intregul ciclu de viata al produsului, se refera doar la unitatea de productie proprie WaterWipes.

 

Pentru a realiza cele mai pure servetele pentru copii din lume, WaterWipes foloseste cat mai putine ingrediente posibil si un proces tehnologic care modifica structura apei facand moleculele si mai mici, pentru o curatare eficienta.

 

Servetelele WaterWipes de unica folosinta sunt clinic sterile, pure si blande, fara impuritati. Va rugam sa aruncati WaterWipes conform instructiunilor locale. Servetelele nu trebuie spalate.

 

* Contine urme de clorura de benzalconiu.

 

Fabricate in Irlanda.

 

Pachetul contine: 60 buc x Servetele umede de unica folosinta Soapberry pentru bebelusi fara parfum, 99.9% apa.

 

Recomandare de varsta: 0 luni+.