product-image

Cărucior pentru copil Qplay Easy Gray

ART: S700Light_Green

Producator:  Qplay
Tara de origine:
1 690 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Qplay Easy este un carucior sport versatil dotat cu o multime de functii cu ajutorul carora fiecare parinte isi poate simplifica viata considerabil. Produsul este echipat cu o copertina extensibila, cu protectie UV multumita careia cel mic va beneficia de protectia impotriva razelor ultraviolete daunatoare.

Sezutul are dimensiuni generoase si este echipat cu o salteluta moale care evita disconfortul la utilizare, conferind totodata siguranta datorita centurii de siguranta in 5 puncte. Sezutul se poate ajusta in mai multe niveluri pe inaltimea cadrului, oferind avantajul a de a putea personaliza caruciorul in functia de constitutia fizica a copilului. Mai mult, sezutul este rotativ oferind optiunea de a-l purta pe copilas cu fata la parinte ori la lume.

Caruciorul se pliază la dimensiunea compactă de 37x30x77 cm, facilitând depozitarea și transportul.

Rotile fata ale caruciorului sport sunt dotate cu suspensie si functie de pivotare pentru a asigura plimbari line. Rotile spate au frana dubla integrata pentru o stationare sigura.

Modul de pliere este realizabil in mod intuitiv si odata pliat, produsul are o dimeniune super-compacta, ideala pentru calatorii si spatiile de depozitare limitate.

Material roti – spuma EVA.

Varsta recomandata:  6 luni – 3 ani (max. 15 kg)

Pliere compact cu o singura mana.

Greutate: 4,8 кg

Dimensiuni deschis: 100*53*88 cm

Dimensiuni pliat: 37*35*75 cm