product-image

Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayKick 1 Lemon 1-5 ani

Trotineta tranformabila 2 in 1, Highwaykick 1 de la producatorul austriac Scoot and Ride este un produs nou, uimitor care ii va incanta pe cei mici si va face plimbarile cu copiii mai confortabile si mai interesante! Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayKick 1 se transforma extrem de simplu intr-o tricicleta fara pedale si invers.

ART:

Producator:  Scoot&Ride
Tara de origine: Austria
2 250 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Trotineta tranformabila 2 in 1, Highwaykick 1 de la producatorul austriac Scoot and Ride este un produs nou, uimitor care ii va incanta pe cei mici si va face plimbarile cu copiii mai confortabile si mai interesante! Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride HighwayKick 1 se transforma extrem de simplu intr-o tricicleta fara pedale si invers.

Tricicleta sau trotineta? Este intrebarea pe care multi parinti si-o pun cand vine momentul sa cumpere primul vehicul pentru cei mici. De cele mai multe ori, copiii ajung sa le aiba pe ambele.
Scoot & Ride Highwaykick 1 combina cele doua vehicule intr-unul singur si este special conceputa pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani.

Folosita ca trotineta, Highwaykick 1 ajuta la dezvoltarea echilibrului inca de la primii pasi. Simplu si fara a utiliza nicio alta unealta, Highwaykick 1 se transforma in tricicleta. Pentru a converti tricicleta fara pedale in trotineta, pur si simplu schimbati pozitia ghidonului, deschideti parghia din fata si rotiti in sus scaunul. Pentru a regla inaltimea scaunului, trebuie doar sa apasati pe cele doua butoane din partea de jos.

Miscarile complexe realizate in timpul utilizarii Highwaykick 1 sunt folositoare ulterior, cand vine vorba de mersul pe bicicleta. In cazul in care trotineta devine obositoare pentru cel mic, cu o simpla miscare, se transforma in tricicleta fara pedale, pe care copilul se poate si odihni.

Viu colorata, Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride Highwaykick 1 este unul dintre cele mai usoare vehicule din clasa sa, are un design robust si ofera distractie celor mici pentru o perioada lunga de timp.

Folosita ca tricicleta fara pedale, este prevazuta cu un suport pentru sedere si un dispozitiv anti-rasturnare in fata. Ca trotineta, zona pe care se aseaza talpa este acoperita cu o folie cu aderenta ridicata.

Confectionata din materiale durabile, de inalta calitate, trotineta 2-in-1 ofera stabilitate si siguranta in timpul utilizarii. Stabilitatea, siguranta si echilibrul sunt caracteristicile definitorii pentru Trotineta 2-in-1 Scoot & Ride Highwaykick 1. Stabilitatea este asigurata de scaunul pozitionat la o inaltime mica, in timp ce suportul patentat anti-rasturnare ofera siguranta, iar cele doua roti frontale asigura echilibrul maxim.

Produsele Scoot & Ride au fost recompensate cu multiple premii in domeniu. Scoot & Ride combina design-ul european cu caracteristici de siguranta si materiale de inalta calitate.

Caracteristici:

Ghidon cu doua pozitii de reglare in inaltime (la 57 cm, respectiv 64 cm inaltime).
Ghidonul ergonomic, cu capetele rotunjite asigura aderenta ridicata.
Prevazuta cu sistem de blocare a directiei, pentru a facilita procesul de utilizare de catre copii.
Rotile din fata masoara 12 cm in diametru.
Roata din spate masoara 8 cm in diametru si este prevazuta cu clapeta pentru franare.
Mecanism de repozitionare a ghidonului, pentru conversia din trotineta in tricicleta fara pedale si invers. Suport pentru sedere ergonomic, din material moale (folosita ca tricicleta fara pedale).
Inaltimea suportului pentru sedere este ajustabila, intre 22,5 – 29 cm.
Suport pentru talpa acoperit cu folie colorata cu aderenta ridicata (folosita ca trotineta).
Recomandata pentru copiii cu o inaltime cuprinsa intre 82 – 118 cm sau cu varsta cuprinsa intre 1 si 5 ani.
Greutatea maxima suportata in pozitia de trotineta: 50 kg.
Greutatea maxima suportata in pozitia de tricicleta: 20 kg.
Trotineta se livreaza partial demontata. Scaunul si ghidonul necesita fixare.
Greutate: 2,8 kg.