• Nou
product-image

Baza scaunului auto Britax Romer Vario Base 5Z

ART: 2000038293

Producator:  Britax-Roemer
Tara de origine: Germania
5 380 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Baza scaunului auto Britax Romer Vario Base 5Z este o soluție tehnologic avansată pentru părinții care caută maximă siguranță și confort pentru copiii lor. Aceasta poate fi utilizată cu scaune auto pentru copii cu înălțimea cuprinsă între 40 cm și 105 cm (de la naștere până la 4 ani) și o greutate de până la 19 kg.

Vario Base 5Z este succesoarea bazei populare Flex Base 5Z și face parte dintr-un Sistem Modular, ceea ce înseamnă că poate fi adaptată la diferite modele de scaune auto pentru copii. Este o soluție flexibilă, care crește odată cu copilul dumneavoastră. Unul dintre principalele avantaje ale acestei baze este spațiul sporit pentru picioare, datorită bazei inferioare antirotative mai joase. Astfel, copilul dumneavoastră va beneficia de mai mult spațiu pentru călătorii confortabile.

Montarea bazei este foarte simplă datorită brațelor independente ISOFIX. Acestea trebuie fixate în punctele de ancorare ISOFIX din mașina dumneavoastră, iar baza va ține scaunul auto ferm și în siguranță. În plus, piciorul de susținere cu indicator încorporat pentru montarea corectă vă asigură că scaunul auto este instalat corect.