• Nou
product-image

Premergator din lemn pentru copii cu spatiu de depozitare, Label Label, fete, roz

1, 2, 3... Să pornim! Cu ajutorul acestui premergător, copilul tău începe primii pași și totodată poate transporta blocurile din lemn oriunde merge.

ART:

Producator:  Label&Label
Tara de origine:
0 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

1, 2, 3... Să pornim! Cu ajutorul acestui premergător, copilul tău începe primii pași și totodată poate transporta blocurile din lemn oriunde merge.

Baza premergătorului este robustă și echipată cu roți din lemn cu inserții de cauciuc, astfel încât micuțul tău să poată merge lin și stabil pe orice suprafață. În căruciorul cu blocuri se află 20 de blocuri imprimate cu litere, cifre, semne aritmetice, simboluri și un bloc cu un ceas. Totul se potrivește perfect în cărucior... ideal pentru a transforma chiar și momentul de curățare într-o aventură jucăușă și educativă.

Cei mici își pot dezvolta pe deplin abilitățile motrice și pot avea jocuri distractive cu blocurile. Mai târziu, își pot exersa calculul și recunoașterea literelor, dar pot aranja și primele cuvinte sau face primele calcule. Acele ceasului se pot întoarce astfel încât cel mic poate învăța să citească ceasul, devenind literalmente o joacă de copii!

Acest premergător nu este destinat pentru a-i învăța pe copii să meargă, ci pentru a le oferi încredere și a le asigura motivația de a se mișca, dezvoltându-și astfel în continuare abilitățile motrice. Prin urmare, rețineți faptul că un copil poate merge independent și liber înainte de a explora cu premergătorul.

 

Caracteristici generale

Material-din lemn certificat FSC
Dimensiuni-34 x 24 x 41.5 cm
Greutate produs-2,2 kg
Vopsea-nontoxice pe bază de apă
Vârstă recomandată-12 luni+
Certificare-CE, EN71.