product-image

Salteluta De Activitati Skip Hop Camping Cub

Designul contemporan, impreuna cu funcionalitatile inovative transforma aceasta salteluta intr-un veritabil cort asezat in mijlocul naturii.

ART: 307900

Producator:  Skip Hop
Tara de origine: SUA
2 250 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Designul contemporan, impreuna cu funcionalitatile inovative transforma aceasta salteluta intr-un veritabil cort asezat in mijlocul naturii.

Detalii

Saluteluta dispune de peste 17 activitati stimulative, creind un cadru de poveste, cu personaje nemuritoare

Oglinda in forma de broasca testoasa, un urs si un raton muzical care canta melodia "Twinkle, Twinkle Little Star" – il vor ajuta ce cel mic sa se auto-descopere, sa interactioneze cu personajele si sa invete despre relatia cauza-efect.

Salteluta, poate fi utilizata in mai multe etape, pe masura ce bebelusul creste:

1. "Joaca pe spate" cu jucariile ce atarna pe bara de jucarii. In aceasta etapa jucariile in culori contrastantevor stimula bebelusul si il vor incuraja sa identifice forme si texturi noi. Jucariile vor stimula bebelusul careisi va exersa abilitatile de coordonare si de prindere.
2. "Joaca pe burtica" – moment in care miscariile si dezvolarea activitatiilor motorii sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata sa se auto-descopere in oglinda special conceputa. Pernita-suport in forma de catelus este foarte utila in aceasta etapa.
3. "Joaca in pozitia de-a busilea" – moment in care va invata despre ‘relatia cauza-efect’ ajutat in acesta descoperire de jucariile muzicale

Dimensiuni (cm): 91l x 91w x 97h

compozitia
stil
proprietati

produse asemănătoare

Alții au mai văzut și...