• Nou
product-image

Scaun auto Cybex Anoris T i-Size Deep Black

Anoris T i-Size face parte din gama Cybex Patinum și este un scaun auto ce combină protecția unui airbag revoluționar cu confortul unei călătorii cu fața spre sensul de mers. Interacționați cu copilul prin intermediul oglindei retrovizoare știind că Cybex Anoris T i-Size îl menține în siguranță în scaunul auto ce crește odată cu el. Acesta este Anoris T i-Size - sigur, inteligent, vizionar.

ART: 520004387

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
16 450 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Anoris T i-Size face parte din gama Cybex Patinum și este un scaun auto ce combină protecția unui airbag revoluționar cu confortul unei călătorii cu fața spre sensul de mers. Interacționați cu copilul prin intermediul oglindei retrovizoare știind că Cybex Anoris T i-Size îl menține în siguranță în scaunul auto ce crește odată cu el. Acesta este Anoris T i-Size - sigur, inteligent, vizionar.

Descriere scaun auto:

TEHNOLOGIE REVOLUȚIONARĂ A AIRBAG-ULUI

Ani de cercetări meticuloase și sute de teste au făcut ca Anoris T să fie alegerea optimă pentru protecția copilul dvs. Oferă suport sigur gâtului, coloanei, întregului corp, airbag-ul activându-se instant doar atunci când este necesar.
Experimentați mai multă siguranță și confort - cu un scaun auto orientat cu fața spre sensul de mers, oferind contact vizual ușor și suficient spațiu picioarelor.

PROTECȚIE LA IMPACT LATERAL

Cybex Anoris T i-Size protejează capul și gâtul copilului datorită Sistemulului Liniar de Protecție la Impact Lateral (LSP), sistem ce absoarbe forțele de impact prin intermediul protecțiilor laterale.

SIGURANȚA INTUITIVA

Cybex Anoris T i-Size dispune de un scut de impact fixat cu un singur clic, o modalitate sigură și rapidă de a vă asigura copilul în scaun. Experimentați ușurința la îmbarcare și conduceți cu încredere, știind că micuțul dvs. călătorește în siguranță în cel mai avansat scaun auto de până acum. Indicatoarele LED luminoase facilitează instalarea, arătând când scaunul este instalat corect și gata de utilizare.

Caracteristici Scaun Auto Cybex Anoris T i-Size :

Până la aproximativ 50% mai multă protecție*

Tehnologia revoluționară a airbag-ului oferă performanțe de siguranță fără precedent. În cazul unui impact frontal, airbag-ul se eliberează din scutul de impact și se umflă în câteva milisecunde, protejând capul, gâtul și întreg corpul, înainte ca forța de coliziune să poată ajunge la copil. Airbag-ul se umflă în forma literei C în jurul scutului de impact și este conceput pentru a opri mișcarea înainte, reducând presiunea abdominală și menținând copilul în poziție sigură. Aceasta inovație nu doar că atinge un nivel unic de siguranță și oferă un design mai compact al scutului de impact, dar îi ajută și pe părinți să aleagă confortul călătoriei cu fața spre sensul de mers fără ezitare.
*în comparație cu un scaun auto pentru copii orientat cu fața la sensul de mers și asigurat cu centura mașinii, în cazul unui accident frontal. Rezultatete testelor interne folosind criteriile ADAC 2021 de testare frontală.

Interacțiune directă cu copilul dvs.

Călătoria cu fața spre sensul de mers vă permite contactul vizual ușor cu copilul dvs. Comunicarea este liberă și neobstrucționată, la o vârstă la care fiecare interacțiune este valoroasă pentru dezvoltarea lui. Studiile arată că majoritatea părinților întorc scaunele auto cu fața spre sensul de mers înainte de împlinirea vârstei de 4 ani. Cu Cybex Anoris T i-Size puteți face această alegere cu încredere, fără compromisuri.

Confort maxim pentru copilul dvs. în creștere

Deplasarea cu spatele spre sensul de mers înseamnă adesea o poziție înghesuită, ceea ce duce la copii nefericiți și călătorii stresante cu mașina. Într-un scaun auto poziționat cu fața spre sensul de mers nu există limită de spațiu pentru picioare, existând suficient loc pentru întindere și mișcare, pentru un confort nelimitat în fiecare etapă de creștere. Copii mai fericiți și călătorii lungi mai relaxate, toate datorită tehnologiei airbag-ului care oferă siguranță în calatoria cu fața spre sensul de mers fără compromisuri.

De la > 15 luni pănă la aprox. 6 ani

Siguranța ce durează mai mult. Design-ul avansat al carcasei face din noul Cybex Anoris T i-Size un scaun auto spațios, în care copilul poate călători până la vârsta de aproximativ 6 ani (76 cm - max. 115 cm sau 21 kg), cu același nivel ridicat de siguranță. Scutul de impact și tetiera sunt complet ajustabile, pentru o potrivire perfectă la orice vârstă. Airbag-ul incorporat protejează o gamă largă de dimensiuni ale corpului, pentru o protecție superioară pe parcursul anilor.

Asigurarea copilului dvs. în câteva secunde

Scutul de impact fixat cu un singur clic este o modalitate rapidă și fiabilă de a vă asigura copilul. Sistemul intuitiv de prindere a cataramei vă eliberează de grija centurilor de siguranță - pur și simplu strângeți centura pentru a se potrivi copilului și sunteți gata de plecare. Studiile arată ca scuturile de protecție sunt mai ușor de atașat decât centurile de siguranță, iar fixarea lor cu un singur clic face ca procesul să fie mai simplu ca niciodată - economisind timp, reducând stresul și făcând fiecare călătorie mai sigură.

Reduce forța de impact cu 20% în eventualitatea unei coliziuni laterale

Accidentele cu impact lateral reprezintă aproximativ un sfert din toate accidentele rutiere. De aceea, Cybex Anoris T i-Size este echipat cu Sistemul Liniar de Protecție la Impact Lateral (LSP) ce reduce forța impactului cu până la 20%. Forța este disipată prin intermediul protecțiilor laterale, în carcasa care absoarbe energia și în tetiera scaunului auto. Protecțiile laterale se deschid înainte de instalarea scaunului auto, fără setări necesare - o grijă în minus atunci când instalați scaunul.

Indicatori LED centrali - verificați dacă scaunul este instalat corect și copilul dvs. este în siguranță

Un scaun auto vă poate proteja copilul doar dacă este instalat corespunzător. Asistentul de siguranță integrat vă ajută să instalați corect scaunul auto Cybex Anoris T i-Size și pozitionați copilul în siguranță de fiecare dată. Un ghid vizual central afișează starea sistemului ISOFIX, a piciorului de sprijin, a scutului de impact dar și al bateriei. Astfel vă puteți asigura că cel mic este în siguranță și puteți începe călătoria cu încredere.

Confort perfect pentru somn

Înclinați scaunul astfel încât copilul dvs. să se poată bucura de un somn odihnitor pe parcursul călătoriei. Cu trei setari diferite de înclinare, puteți găsi cu ușurință poziția perfectă și confortabilă. Daca copilul adoarme în timpul călătoriei, puteți utiliza butonul de reglare a poziției ușor accesibil, pentru a inclina scaunul fără a-l trezi.

Instalare sigură și fără efort

Sistemul ISOFIX și piciorul de sprijin oferă stabilitate și poziționare optimă scaunului auto Cybex Anoris T i-Size, asigurând o conexiune fermă cu vehiculul. Instalarea este ușoară și intuitivă, asistentul de siguranță integrat oferind o confirmare vizuală rapidă că ambele sisteme de fixare sunt configurate corect și că scaunul este pregătit pentru călătorie.

Scaunul Auto Cybex Anoris T i-Size Deep Black este potrivit pentru copii cu:

  • Înălțime: 76 - 115 cm.
  • Greutate: maxim 21 kg.
  • Vârstă: 15 luni - 6 ani.

Caracteristici tehnice Scaun Auto Cybex Anoris T i-Size Deep Black:

  • Dimensiuni: 44 x 66.2 x 61.4 cm.
  • Greutate: 12 kg.
  • Întreținere: Husele textile pot fi spălate la mașină la 30°C.
  • Conceput și proiectat în Germania.
  • Omologat UN R129/03 i-Size.
  •