product-image

Scaun auto Chicco Fold&Go I-Size Isofix, Black (Negru), 100-150cm, 3-12ani

Fold & Go i-Size este noul scaun auto de la Chicco, omologat in concordanta cu normativa europeana ECE R 129-02 (pentru o inaltime cuprinsa intre 100 si 150 cm). Este recomandat pentru copiii avand varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani .

ART: 060797999

Producator:  Chicco
Tara de origine: Italia
5 050 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Fold & Go i-Size este noul scaun auto de la Chicco, omologat in concordanta cu normativa europeana ECE R 129-02 (pentru o inaltime cuprinsa intre 100 si 150 cm). Este recomandat pentru copiii avand varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani .

Caracteristici si beneficii:
1. Siguranta i-Size
- instalarea se realizeaza prin intermediul centurilor autovehicului si conectorilor Isofix, asigurand astfel maxima stabilitate si siguranta.
2. Side Safety System
- pentru a asigura cea mai buna protectie laterala in cazul unui impact, Fold & Go i-Size este echipat suplimentar cu acest Side Safety System, atasat de carcasa exterioara a scaunului auto. De asemenea, se poate detasa cu usurinta.
3. Pliere compacta
- conceput pentru a fi pliat cu usurinta, fapt care ajuta la transportarea si stocarea acestuia in mod facil.
4. 100-150 cm (de la 3 pana la 12 ani)
- conceput in conformitate cu directiva i-Size R129-02, un standard de siguranta foarte ridicat, care pune accent pe inaltimea copiilor
5. Reglare in mod independent
- inaltimea si latimea scaunului auto se regleaza in mod independent, urmarind astfel dezvoltarea corecta a copiilor de la varsta de 3 ani si pna la 12 ani, oferindu-le un confort maxim, spatiu optim si protectie maxima.
6. Solutie patentata Chicco
- toate dispozitivele de manevrare se afla incorporate in tetiera, astfel incat sunt foarte usor de accesat chiar si atunci cand scaunul este montat in masina (solutie patentata de catre Chicco).
7. Sistem reglabil
- confortul reprezinta un factor important pentru toti parintii atunci cand calatoresc in masina cu cei mici. Fold&Go i-Size poate fi usor reglat in 4 pozitii pentru a se ajunge la configuratia pentru somn.
8. Sistem de pozitionare a centurii
- acest sistem are rolul de a proteja zona abdominala a copiilor, prin adaugarea a inca unui punct de contact alaturi de cele 3 deja existente. Centura care trece peste solduri este mentinuta intr-o pozitie optima de-alungul oaselor pelvisului, reducand forta exercitata asupra abdomenului in cazul unui impact frontal.
9. Usor de transportat
- acest scaun auto se pliaza in mod compact si se poate transporta cu foarte mare usurinta datorita manerului practic sau poate fi mutat dintr-o masina intr-alta sau poate fi depozitat in portbagaj, atunci cand nu este utilizat.

Caracteristici

Varsta 3-12 ani
Grupa scaun auto 2/3
Interval greutate 15-36 kg
Omologare i-Size
Culoare Negru
Sex Baiat