• Sale
product-image

Scaun auto ISOFIX Peg Perego Viaggio 1-2-3 Via, 9-36 kg Crystal black

ART: IMVA000035DP53DX13

Producator:  Peg Perego
Tara de origine: Italia
7 450 MDL 7 900 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Scaunul auto Peg Perego, Viaggio 1-2-3 Via, cu Isofix si Top Tether, garanteaza siguranta in toate punctele sensibile ale corpului copilului, avand o dubla omologare:

 

  • grupa 1 (9 – 18 kg);
  • grupa 2 -3 (15 – 36 kg).

 

Poate fi utilizat pe o perioda lunga de timp de la de 1 la 12 ani (9 – 36 kg). Este special conceput pentru masinile echipate cu puncte de fixare Isofix si Top Tether. 

 

Grupa 1 (9-18 kg), categoria UNIVERSAL Clasa B1 – instalarea in masina se realizeaza cu ajutorul punctelor de fixare Isofix si Top Tether ale masinii. Copilul se asigura in scaun cu centurile in 5 puncte ale scaunului auto.

Grupa 2-3 (15-36 kg), categoria SEMI UNIVERSAL – instalarea in masina se realizeaza cu ajutorul punctelor de fixare Isofix  (Top Tether optional). Copilul se asigura in scaun cu centurile in 3 puncte ale masinii. Centurile scaunului auto se vor detasa pentru a adapta scaunul grupei 2-3 (15-36 kg).

EPS - Tetiera si laterale generoase, cu insertii EPS, asigura protectia maxima a capului si umerilor copilului in cazul unei coliziuni laterale chiar si cand copiii cresc in inaltime.

 

Protectie reglabila impotriva impactului lateral (ASIP) - Sistemul de protectie impotriva impactului lateral, reduce fortele care actioneaza asupra capului si gatului unui copil in cazul unei coliziuni laterale. Sistemul de protectie se regleaza pe masura ce copilul creste, deoarece tetiera si centurile de siguranta pot fi reglate simultan in inaltime.

 

Tehnologie 4D Total Adjust  - Tetiera, spatarul, protectiile laterale si scaunul pot fi reglate in diferite pozitii, toate independente unele de altele. 

 

Baza Isofix si Top Tether - Datorita bazei integrate Isofix, scaunul auto este usor de montat in masina folosind puntele de fixare Isofix ale masinii si punctul de ancorare Top Tether. Aceasta combinatie ofera siguranta si stabilitate maxima chiar si in curbe! 

 

 

Scaun anatomic confortabil cu posibilitate de inclinare - Scaunul este realizat din spuma expandata, la fel ca scaunele auto ale masinilor. Se poate inclina in  5 pozitii diferite pentru un plus de confort si somn confortabil in timpul calatoriilor cu masina. Functia de inclinare a scaunului poate fi utilizata pana cand copilul va avea 36 kg. Perna anatomica suplimentara va permite sa adaptati scaunul copiilor mici.

 

 

Blind Lock System – Sistemul impiedica scaunul auto sa fie eliberat fara intentie de un alt pasager. 

 

Spatarul scaunului este intarit, pentru a garanta o protectie buna chiar si in cazul unei coliziuni din spate.

 

Dimensiuni:

 

  • max 50 W x 85 H x 54.5 D;
  • min 44 W x 59.5 H x  54.5 D.