• Sale
product-image

Scaun auto rotativ cu isofix Cybex Sirona Zi i-Size Deep Black Plus

Cumpara Scaun auto cu isofix Sirona Zi i-Size Soho Grey (de la nastere la 3-4 ani) cu livrare gratuita in Moldova la cel mai bun pret de la producator. Achitare in rate.

ART: 520003767

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
13 390 MDL 14 050 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Cumpara Scaun auto cu isofix Sirona Zi i-Size Soho Grey (de la nastere la 3-4 ani) cu livrare gratuita in Moldova la cel mai bun pret de la producator. Achitare in rate.

DE CE REAR-FACING?

Fizicieni, cercetători, consumatori și organizații pentru sănătatea și siguranța auto recomandă transportarea copiilor cu spatele la sensul de mers pentru cât mai mult timp, chiar și până la 105 cm (circa 4 ani). Este foarte important să luăm în considerare anatomia bebelușilor și a copiilor în cazul unui accident. Spre deosebire de adulți, capul unui copil sau al unul bebeluș este mai mare și mai greu, el reprezentând 25% din greutatea totală a corpului. La o vârstă atât de mică, mușchii gâtului și inclusiv coloana vertebrală nu sunt complet dezvoltate și este nevoie de o atenție sporită. În cazul unui accident, Sirona Z i-Size va proteja capul, gâtul și coloana vertebrală ale copilului. Forța impactului este absorbită și distribuită pe întregimea scaunului auto, astfel că, forța impactului va fi resimțită mult mai puțin de pasager. Conform testelor executate, mersul cu spatele la sensul de mers reduce șansele de leziune la nivelul capului și gâtului cu până la 80%.

Sirona Zi i-Size poate fi folosit atât cu spatele la direcția de mers, cât și cu fața (76-105 cm). Sistemul rotativ 360° permite accesul mai ușor către copil și totodată rotirea scaunului în funcție de direcția dorită.

Scaunul auto vine cu 6 poziții când este orientat invers sensului de mers pentru a oferi confort maxim pentru drumurile lungi și perioadele de somn. Când este orientat cu fața către direcția de mers, scaunul auto va avea doar 2 poziții de blocare (activ și somn).

Sistemul inteligent al scaunului auto (D.D.C. – Controlul direcției de mers) detectează înălțimea copilului astfel încât, așa cum este recomandat de noile reglementări R129/02, să împiedice utilizarea scaunului auto cu fața la sensul de mers înainte de 16 luni (76 cm).

Sirona Zi i-Size face parte din categoria scaunelor auto ce se supun noilor normative UN R129/02 i-Size. Aceasta presupune un test suplimentar pentru impactul lateral. Scaunul auto vine însoțit de suportul pentru impact lateral care augmentează protecția în cazul unui accident, iar împreună cu carcasa sa flexibilă poate reduce forța impactului cu până la 25%. Sistemul pentru impactul lateral se va deschide mereu către cea mai apropiată portieră.


Caracteristici:

- Interiorul este decusabil și poate fi spălat la o temperatură de 30°.

- 5 poziții de culisare (montat invers sensului de mers) și 2 poziții atunci când este orientat cu fața la sensul de mers.

- 12 poziții de reglare a tetierei.

- Magneți laterali pentru susținerea centurilor în timpul așezării copilului în scaun.

- Greutate: 14 kg

- Mărimi (mm): L 710 x W 440 x H 640.