product-image

Scaun de masă pentru copii Cybex Gold LEMO Set 3 în 1 BT Suede Grey

Noul set Lemo 3-în-1 de la Cybex Gold este soluția atemporală de mobilier pentru scaun înalt, iar bebelușul tău se poate alătura distracției în familie la masă, chiar din primele zile

ART:

Producator:  Cybex
Tara de origine: Germania
6 450 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Noul set Lemo 3-în-1 de la Cybex Gold este soluția atemporală de mobilier pentru scaun înalt, iar bebelușul tău se poate alătura distracției în familie la masă, chiar din primele zile

Un scaun pentru toată viața, scaunul Lemo set 3 în 1 de la Cybex Gold reprezintă o alegere durabilă ce crește odată cu copilul. Pur și simplu utilizați atașamentele potrivite pentru vârsta copilului dvs., deoarece scaunul Lemo poate fi folosit de la naștere până la maturitate. Copil în creștere, nevoi în schimbare, așezare ergonomică: o funcție inteligentă de reglare cu o singură mână, permite alegerea a patru poziții de adâncime și o reglare în trepte a înălțimii scaunului. Sufragerie? Curte? Bucătărie? Roțile diminuează riscul răsturnării scaunului înalt și ajută la transportarea facilă acestuia oriunde în casă.

Gama de vârstă ca scaun de sine stătător: de la 3 ani până la 99 de ani.

Libertatea nou-născutului: Conceput pentru a se potrivi stilului de viață modern, părinții își pot avea în sfârșit bebelușul aproape, având și mâinile libere.

Ajustare fără efort: Nu sunt necesare unelte și este necesară o singură mână pentru a regla scaunul în înălțime și adâncime.

Asamblare ușoară: Are numai 4 șuruburi – ușor de asamblat în mai puțin de 3 minute.

Scaunul LEMO: Scaunul LEMO de la naștere (cu Balansoar), de la aproximativ 6 luni, până la aproximativ 9 kg (cu Set pentru bebeluși).

Scaunul LEMO de la 3 ani la aprox. 99 de ani (aproximativ 95 kg).

De la naștere până la 99 de ani: Lemo este o piesă de mobilier atemporală pentru vârste de până la 99 de ani, cu cuibul și setul pentru bebeluși oferind sprijin atunci când este necesar.

Design contemporan: Având un design intuitiv cu linii curate și minimaliste, scaunul Lemo este un concept de mobilier de lungă durată care îndeplinește toate nevoile copilului dumneavoastră.

Reglare individuală a adâncimii: Numeroase poziții de adâncime asigură o așezare confortabilă pe măsură ce copilul dumneavoastră crește.

Frumusețea simplității: Configurațiile multiple permit fiecărei generații posibilitatea de a se bucura de scaun.

Reglare individuală a înălțimii: Întotdeauna potrivirea perfectă: reglarea individuală a înălțimii permite scaune optimizate și ergonomice pentru toate vârstele.

În siguranță în jurul casei tale: Roțile de pe picioarele din spate reduc riscul de răsturnare și facilitează deplasarea scaunului în casă.

Ce este inclus: Scaunul Lemo, Set pentru copii Lemo, Tava Lemo.

Caracteristici produs:

Vârsta: De la 3 ani până la aprox. 95 de ani (de la naștere cu Bouncer)

Greutate: De la aprox. 9 kg până la aproximativ 95 kg (de la naștere cu Bouncer)

Lungime/lățime/înălțime: 560 mm/530mm/820mm (de la podea până la partea de sus a spătarului)

Producător: Cybex