• Nou
product-image

Troller Micro Ride On Eazy Violet

Micro Eazy Luggage este un produs multifunctional care face mult mai placute calatoriile alaturi de copiii mici.

ART:

Producator:
Tara de origine:
3 995 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Micro Eazy Luggage este un produs multifunctional care face mult mai placute calatoriile alaturi de copiii mici.

  • design si tehnologie elvetiana
  • ideal pentru calatorii sau mers la cumparaturi
  • practic, versatil, usor, rezistent
  • valiza, troller si ride-on pentru copil
  • indispensabil pentru calatorii relaxate alaturi de copilul dvs.
  • admis ca bagaj de mana de majoritatea companiilor aeriene
  • cel mai mic pret garantat

Micro Eazy Luggage este un produs multifunctional care face mult mai placute calatoriile alaturi de copiii mici. Toti parintii care au copii cu varste intre 1 si 5 ani stiu ca din punct de vedere logistic, calatoriile pe care le fac impreuna cu copiii lor pot fi anevoioase. Cei mai multi parinti aleg sa ia caruciorul atunci cand pleaca in calatorie, pentru ca altfel ar fi nevoiti sa care copilul in brate prin gari sau aeroporturi. Daca achizitionati un Eazy Luggage puteti lasa caruciorul acasa! Copilul va sta confortabil pe scaunelul care e parte integranta a bagajului, iar dvs veti avea spatiu suplimentar de depozitare.

In momentul in care doriti, puteti transforma Eazy Luggage intr-un troller obisnuit, caci rotile din fata se pot plia in cateva secunde. Iar atunci cand pliati si manerul, Eazy Luggage se tranforma intr-un bagaj obisnuit, care este acceptat ca bagaj de mana de majoritatea companiilor aeriene.

Fiind atat de versatil, Eazy Luggage poate fi folosit in diverse situatii, nu numai in aeroporturi. Cand mergeti cu copilul mic la cumparaturi, cand trebuie sa folositi mijloace de transport in comun si va este greu sa ridicati si copilul si caruciorul, sau in oricare alta situatie in care un carucior ar fi greu de manevrat, puteti folosi Eazy Luggage. Cu copilul intr-o mana si cu valiza in cealalta, este mult mai simplu! In plus, Eazy Luggage nu este o investitie pe care o veti face exclusiv pentru copil, intrucat atunci cand calatoriti singura puteti folosi produsul ca si troller obisnuit.

Partea frontala a valizei este din material textil si poate fi personalizata aplicand stickere velcro (le puteti achizitiona online de pe mai multe site-uri). Eazy Luggage are incluse 3 astfel de stickere: 2 ochi si un nas. Daca veti achizitiona spre exemplu un set de stickere cu litere, nu numai ca veti tine copilul ocupat in timpul de asteptare in aeroport dar il puteti invata intr-un mod distractiv sa scrie cuvinte simpe. Orice stickere ati folosi, copilul le poate lipi si dezlipi de cate ori vrea.

Dimensiunile valizei cand rotile sunt pliate si manerul glisat: 44cm x 60cm x 27cm. Capacitatea valizei este de 21lt. Greutatea produsului (gol) este de 4kg. Greutatea maxima a bagajului din interior este de 16kg. Greutatea maxima a copilului care sta pe troller este in jur de 20kg.

Valiza Eazy Luggage este detasabila, iar daca se scoate ramane modulul cu picioruse si maner parental, care poate fi folosit ca si un carucior minimal ultraportabil, Astfel in cazul in care plecati in vacanta, dupa ce ajungeti la destinatie scoateti valiza si aveti un carucior de vacanta pe care puteti sa-l folositi la nevoie.

Ride-on, valiza, troller si carucior – toate intr-un singur produs! Micro Eazy Luggage este valiza perfecta pentru calatoriile alaturi de copilul dvs.