• Nou
product-image

Trotineta Micro Mini2go Deluxe Mint

Mini2go este un produs de top al designerilor elvetieni de la Micro

ART:

Producator:
Tara de origine:
2 250 MDL

Cantitatea

- +
În stoc

Mini2go este un produs de top al designerilor elvetieni de la Micro

Mini2go este un produs de top al designerilor elvetieni de la Micro, fiind o trotineta evolutiva destinata copiilor cu varsta de peste 18 luni.

Cand copilul este mic, el va sta confortabil pe scaunelul ergonomic si va inainta impingand cu piciorusele. Isi va imbunatati coordonarea, echilibrul si abilitatile motorii fine. Cele 3 roti ale trotinetei ofera copilului stabilitatea de care are nevoie pentru a explora fara frica lumea din jur. Mecanismul de luare a curbei prin inclinarea ghidonului este inteles intuitiv, usor si rapid de catre copil. Sub scaunel se afla un sertar detasabil in care pot fi depozitate jucariile preferate sau produse alimentare. Sertarul poate fi scos si introdus la loc foarte usor, chiar si de catre copil. Astfel acesta sta linistit ca jucariile sale sunt accesibile oricand vrea si ca sunt in siguranta.

Dupa ce copilul a crescut scaunul si sertarul se scot si obtinem o trotineta Mini Micro Deluxe, care poate fi folosita pana la varsta de 5-6 ani. Aceasta trotineta a fost proiectata in colaborare cu experti in pediatrie si mobilitate si este realizata din materiale de cea mai buna calitate, fiind solida si durabila. Copiii cu fire sportiva isi vor consuma energia in cel mai sanatos mod – facand miscare, iar cei timizi si precauti vor deveni mai dezinvolti si independenti.

Ghidonul este telescopic si poate fi ajustat in functie de inaltimea copilului.

Rotile sunt din silicon si permit folosirea Mini2go atat pe gresie cat si pe parchet fara zgomot si fara zgarieturi.

Ascunde
Greutate
Vârsta
Numărul de roți
Particularități
Produsele Micro sunt cele mai bune: rezistente, durabile și testate cu rigurozitate înainte de ambalare. Materialele sunt non-toxice și certificate de TÜV, Intertek și SGS. Micro a revoluționat trotinetele moderne și cele cu 3 roți, fiind pionier în domeniu. De la prima prezentare la ISPO în 1999, până la lansarea celebrului Mini Micro în 2001 și a Maxi Micro în 2007, produsele lor au câștigat numeroase premii internaționale. Investiți într-un produs de calitate și bucurați-vă de timpul în aer liber cu familia, alegând Micro!